Filmovi koji nas očekuju 2012. – Epizoda III

U trećoj epizodi ima malo više filmova na popisu jer žanra nam nće nedostajati u 2012. godini:

Men in Black III
Prvi dobar, drugi slab, a s trećim treća sreća. Postoji mala mogućnost da će nas Barry Sonnenfeld iznenaditi s trećim MIB-om ako zaplet s povratkom u vremenu bude smislen (rcimo kao u Povratku u budućnost). Drago nam je zbog Brolina koji glumi mladog TL Jonesa, žao što je produkciju napustio Alec the Baldwin. MIB tri ide u kina u svibnju 2012.

The Amazing Spider-Man
Raimijeva trilogija se još nije stigla ohladiti, a već je krenuo Spiderman reboot. Bit će zanimljivo vidjeti što će Marc Webb izvući iz rukava i može li mladi Garfield utjeloviti čovjeka-pauka da fanovi ne prigovaraju. Srpanj 2012.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
E ovo je naslov iz kojeg je svima sve jasno. Filme je prema romanu Setha Grahame-Smitha, u kojoj Abe ima tajni život kao lovac na vampire, režirao Timur Bekmambetov (dobar razlog za gledanje). U kinima u lipnju.

Seeking a Friend for the End of the World
Još jedan u nizu filmova koji koristi SF za priču koja je s žanrom povezana tek deklarativno. Može proći ako ekipa zna što radi. U ovom slučaju, asteroid prijeti uništenju Zemlje, pa kad lika ostavi uspaničena žena, on sa susjedom krene na put u potragu za svojom ljubavi iz srednje škole. Nadamo se pametnoj komediji, a ne nekakvom sladunjavom sranju.

Jack the Giant Killer
Eksplotacija bajki je in. Bryan Singer pokušat će oživjeti svima znanu priču s nekoliko tvistova. Dakle, otvaranje portala između svjetova, rat divova i ljudi, princeza i cool Ewan McGregor. Nadamo se dovoljno za posjet kinu u lipnju 2012.

Resident Evil: Retribution
Dok je Mile gledat ćemo RE. Njezin mužić Paul W. S. Anderson eksploatira ženicu do bola, ali ona to voli. Nekoliko je puta izjavila da obožava raditi akcijske filmove. Već samo to je dosta da pogledamo peti dio u franšizi, makar znamo da sve to skupa nema veze s mozgom.

G.I. Joe: Retaliation
Ne kužimo baš ideju s nastavcima loših filmova, osim ako ekipa shvati što je zabrljala u prvom, pa popravi u drugom. Teško, obično je obrnuto, ali u novom G. I. Joeu pojavljuje se Bruce Willis, a to ne možemo propustiti.

World War Z
Zombiji vladaju! Uz vampire i vukodlake, zombiji su još jedna holivudska poslastica. WWZ se snima prema predlošku Maxa Brooksa u kojem, pazite sad, predstavnik UN-a (Brad Pitt) razgovara s preživjelima u osvit velikog rata sa zombijima. Još jedan dokumentaristički pristup žanru ala Bitki za Los Angeles i Distriktu 9. Možda bude dobro. Možda odemo u kino u prosincu 2012.

Check Also

Superman & Lois: velika gledanost, dodatni sadržaj ali i prekid emitiranja!

Serija Superman & Lois je postigla vrlo visoke brojke u gledanosti. Prema Deadlineu premijernu epizodu …

Otkrijte simpatični kratki SF film Floaters

U dalekoj budućnosti dva svemirska broda susreću se plutajući nad futurističkim, distopijskim gradom, u ovom …

Web Statistics