Filmovi koji nas očekuju 2012. – Epizoda II

U drugoj epizodi popisa filmova koji nas čekaju 2012. godine našli su se:

Wrath of the Titans
Kome treba nastavak? Sam Worthington kao Perzej i Liam Neeson kao Zeus su odličan izbor za mitološke likove, ali scenarij Sudara titana je bio bezvezan. Ne očekujemo ništa bolje od Gnjeva, ali vidjet ćemo u ožujku.

The Avengers
Marvel gura dok ide, pa ne čudi da je došlo vrijeme kada u filmu mora biti više heroja od jednog. Sve te junačine su već dobile svoj film zasebno, pa pretpostavljamo da je ovo svojevrsna katarza nakon koje idu rebootovi pojedinih likova ili takva nekakva bedastoća. Filmu dajemo malo nade jer dirigentsku palicu ima Joss Whedon. Film ćete gledati u 3D-u u svibnju.

Lockout
Prema sadržaju, Lockout će biti žešći trash. Čovjek, lažno optužen za špijunažu (naravno) bit će oslobođen ako spasi predsjednikovu kćer iz nekakvog zatvora u svemiru koji su preuzeli zatočenici (a što drugo). Režiju potpisuju James Mather i Stephen ST. Leger, a glavnu ulogu ima Guy Pearce.

Snow White and the Huntsman
Eksploatacija bajki na velikim i malim ekranima poprimila je dimenzije malo veće epidemije. nemamo ništa protiv, ako budemo gledali zanimljive interpretacije. Može li Rupert Sanders ponuditi nešto novo vidjet ćemo u lipnju, ali svakako sa zanimanjem čekamo Charlize Theron u ulozi Zločeste kraljice.

Journey 2: The Mysterious Island
Još jedan nastavak lošeg filma čeka nas u 2012. Ako ste gledali Put u središte Zemlje i nije vam dosta, u nastavku ćete umjesto Frasera gledati Dwaynea Johnsona kako istražuje mistični otok. Znamo da je u filmu i Michael Caine, ali samo zbog para. Film kreće u kina u veljači.

Battleship
SF filmska verzija igre potapanja brodova – ostali smo bez riječi. Liam Neeson i Alexander Skarsgard u filmu Petera Berga, ako se to uopće bude moglo zvati filmom. Svibanj 2012 i više nego sigurno u 3D-u.

Check Also

Away: prvi teaser i fotke za Netflixovu novu SF seriju

Netflix je objavio prvi teaser i fotke za SF seriju Away, u kojoj glavnu ulogu …

Constantine: šuška se o novom filmu kojeg navodno razvija Warner Bros.

DC-jev John Constantine je tijekom godina doživio mnogo adaptacija, a sada kada J.J. Abrams razvija …

Web Statistics