Film Wonder Woman 1984. je dobio tri nova divna postera!

Dijeli nas još 84 dana od izlaska filma Wonder Woman 1984., ako ga ne odgodi pandemija. Kako bi obilježili ovaj dan Warner Bros. je fanove obradovao fantastičnim novim motion posterom, ali i s dva regularna postera. Motion poster je u duhu osamdesetih, psihodeličan i u neonskom stilu, te otkriva pogled na samu Wonder Woman (Gal Gadot) u famoznom zlatnom oklopu.

Iako su brojni filmovi odgođeni radi trenutne pandemije, Warner Bros. se za sada drži 05. lipnja kao datuma izlaska jer tada ne bi ni obilježavali 84 dana do premijere. Svi novi posteri na sebi i dalje jasno ističu datum, pa i to govori u prilog tome da za sada studio neće ponovo pomicati datum, koji je već bio prešaltavan nevezano uz trenutnu pandemiju. Naravno to ne znači da do pomicanja sigurno neće doći, ali za sada se studio drži svog plana, i to nam daje do znanja.

Wonder Woman 1984. je snimljen još 2018., a već je dva puta promjenio datum izlaska. Originalno je zamišljeno da na velika platna stigne u prosincu 2019. godine, te je onda prebačen na studeni 2019., da bi zatim bio poguran sve do lipnja ove godine. Tako da je jasno da fanovi ne bi bili sretni s novim odgađanjem, ali bit će kako mora biti, jer je ipak u pitanju zdravlje ljudi.

Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics