Jon Favreau već radi na 2. sezoni serije The Mandalorian

Disney još nije otkrio ni trailer za prvu sezonu igrane serije The Mandalorian, a već je stigla vijest kako Jon Favreau (Iron Man, The Lion King) naveliko radi na drugoj sezoni. Treba napomenuti kako Disney još nije službeno potvrdio narudžbu druge sezone, ali nas ne čudi što je tvorac i showrunner serije već obznanio ovu vijest, jer se ovakav razvoj situacije zapravo i očekivao.

“Sve dublje bivam uvučen u Disneyjevu orbitu, ali na svu sreću Disney radi na stvarima koje jako volim. Htio sam napraviti Star Wars tv seriju The Mandalorian, i to sam im i ponudio, te su bili vrlo otvoreni prema tome. Čak sam i napisao četiri epizode prije nego što sam bio angažiran, jer sam kao fan bio vrlo uzbuđen kako bi te priče mogle izgledati, te da li bi oni bili zainterisirani za njih, što su i bili. Ja sam zapravo pisao drugu sezonu serije prije nego što sam došao ovdje.” – izjavio je Jon Favreau u intervjuu za Collider.

Dakle, Favreau osim što već piše drugu sezonu serije, je s istom u fazi pretprodukcije. Ovakav tip serije nije tipičan pa stoga Favreau i njegov tim moraju pomoću VR tehnologije (slično kao i s filmom The Lion King) mapirati kako će pojedine sekvence biti snimane, da bi mogli renderirati vizualne efekte u stvarnom vremenu. – “Sve to zahtjeva da koristimo istu tehniku u pretprodukciji na seriji The Mandalorian tako da možemo vizualizirati sve što trebamo. Stoga, da sada posjetite set, dok startamo s drugom sezonom, on izgleda vrlo slično setu filma The Lion King, dok smo planirali kako ćemo snimati prije vremena.”

Radnja serije je smještena pet godina nakon filma Return of the Jedi i prati iskusnog lika koji dolazi iz istog ratničkog plemena kao i famozni lovac na glave čija je priča naoko završila u Sarlaccovoj jami na Tatooineu.

Serija se sastoji od osam epizoda, u kojima ćemo u glavnoj ulozi gledati Pedra Pascala (Narcos, Game of Thrones) kao lovca na glave. Ostale uloge tumače Gina Carano (Deadpool) kao Cara Dune, Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man) i Nick Nolte (Affliction).

Prva epizoda serije će biti dostupna na platformi Disney+ već s prvim danom lansiranja, odnosno 12. studenog. Redatelj prve epizode je Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars), dok će ostale epizode režirati Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (The Wood, Dope), Bryce Dallas Howard (Solemates) i Taika Waititi (Thor: Ragnarok). Izvršni producenti serije su Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson.

Check Also

Službeno je, potvrđen je drugi filmski nastavak Dine!

Nako što je nova Dina u relativno kratko vremena uprihodovala na svjetskim blagajnama preko 220 …

Trialer za 3. sezonu fantasy serije A Discovery of Witches

Približava se treće i ujedno posljednje poglavlje fantasy sage A Discovery of Witches, pa smo …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics