Prvi trailer za Hobbs & Shaw otkriva da je franšiza Brzi i žestoki zagazila u žanrovske vode

Stiglo je i to vrijeme, franšiza Brzi i žestoki (Fast & Furious) je evuluirala i zaplovila žanrovskim vodama. Nije da bi nas to trebalo čuditi s obzirom na popularnost žanra, pa tako prvi trailer za Hobbs & Shaw otkriva novog zlikovaca s nadljudskim moćima. Istina, ovo je ulazak na mala vrata, jer taj isti trailer i dalje daje naslutiti da je ovo gotovo isti recept kao i obično, ali s malo začina sa supervojnikom, valjda tek toliko da se testira publika.

Službeno nazvan Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw je zapravo spin-off serijala Brzi i žestoki, u kojem nema Vina Diesela, a radnja je fokusirana na nevjerojatan tandem američkog DSS agenta Lukea Hobbsa i bivšeg britanskog operativca Deckarda Shawa. Film otkriva zasebnu avanturu u kojoj titularne uloge tumače Dwayne The Rock Johnson kao Hobbs, koji je glumio u četiri posljednja filma ovog serijala, te Jason Statham, kojem će ovo biti treće pojavljivanje kao stariji brat Shaw.

Ostale značajnije uloge tumače Vanessa Kirby kao Hattie Shaw, Deckardova sestra i odmetnuta agentica MI6-a; Idris Elba kao Brixton, kiberegenetički unaprijeđen opasni negativac i međunarodni terorist; te Eiza Gonzalez kao misteriozna Madam M.

Hobbs & Shaw igra na kartu filmova poput Smrtonosno oružje i Tango & Cash, te ga upotpunjuje s nadljudskim podvizima. No iako smo dobili tek prvi trailer koji očito obećaje uradak koji se ne shvaća previše ozbiljno nekako sumnjamo da će rezultirati filmom koji je i upola simpatičan kao bilo koji iz serijala Smrtonosnog oružja.

Režiser filma je David Leitch (Deadpool 2), a scenarij potpisuje Chris Morgan koji je napisao šest od osam dosadašnjih filmova Brzi i žestoki. Izvršni producenti su Kelly McCormick, Dany Garcia, Steven Chasman, Ethan Smith i Ainsley Davies.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw u kina stiže 02. kolovoza.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Check Also

The Old Guard na Netflix stiže već sutra, 10. srpnja!

Netflix i Skydance su objavili novi video, fotografije i poster za akcijski fantasy film The …

The Boys: novi opaki trailer za 2. sezonu izvrsne Amazonove serije

Amazon je objavio novi teaser trailer za drugu sezonu njihove izvrsne, krvave i netipične superherojske …

Web Statistics