Fantastična Noć knjige u Branimir centru

 
Plakat_Banner_inverzija

info >

I ove godine održat će se Fantastična Noć knjige u organizaciji našeg portala. 22. travnja [petak] u prostoru Branimir centra u Zagrebu u trajanju od 15:00 do 23:00 sata očekuju vas razna događanja vezana uz knjigu i strip. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan. Uz tribine i predstavljanja knjiga, u sklopu događanja biti će moguće i kupiti žanrovska izdanja domaćih nakladnika, Algoritma, Fibre, Hangara 7, Zagrebačke naklade, Mentora i Sfere po sniženim cijenama. Kao i prošle godine uslijedit će i pokoje iznenađenje.

nagradna igra >

Igra prijestolja – nagradna igra: Locirajte nagradne letake u centru (biti će na nekoliko logičnih lokacija), ispunite isti, odnosno odgovorite na pitanja vezana uz Igru prijestolja, te ga ostavite ga na Inverzijinom štandu (to je onaj s knjigama, majicama i Funko POP! fantastičnim figuricama). Izvlačenje će biti na kraju događanja, i ako se nađete tamo onda nagradu možete preuzeti odmah, u suprotnom potražite svoje ime u članku kojeg ćemo objaviti nakon eventa, pa ćemo vam nagradu poslati na kućnu adresu. Nagrade su megafantastične jer je riječ službenim nagradama koje osigurava HBO Adria.

Quest: Uslikajte se s Funko POP! figuricama koje imaju neku poveznicu s knjigom (ako ih nemate doma, onda dođite na naš štand i posudite (možete i kupiti nije da ćemo se žaliti) neku od naših za fotkanje na licu mjesta. Poželjno je da pri fotkanju bude u kadru knjiga ili strip, zatim postajte fotku na našoj facebook stranici a mi ćemo najzanimljivije fotke nagraditi cool nagradama poput ulaznica za kino, inverzijinih esefičnih majica i žanrovskih naslova knjiga.

cosplay >

Posjetite Fantastičnu Noć knjige kostimirani u junaka ili junakinju iz stripa, filma ili knjiga. Prijavite se na našem štandu gdje ćemo vas odmah i pofotkati. Prijave primamo od 18:00 do 22:00 sata jer je dovoljno je da se malo s nama podružite i prošećete centrom, osim toga nema nikakvih specijalnih zahtjeva. Fotografije svih sudionika objavit ćemo nakon eventa na našem portalu. Odabrat ćemo najbolji, ali i najkreativniji kostim te ih nagraditi prigodnim paketima u kojima će se naći nagrade naših sponzora: Zmajske pivovare, HBO-a Adria, Algoritma i Branimir centra. Osigurano je i mjesto za presvlačanje ukoliko će vam isto trebati, a o tome se možete detaljnije informirati na Inverzijinom štandu.

program >

Trg ispred ulaza u kino CineStar

15:00 – 22:00 • Prodaja knjiga, stripova i druženje

18:30 – 23:00 • Nagradna igre u kojoj možete osvojiti knjige, majice, šalice, figurice i kino ulaznice za CineStar Zagreb te kotizacije za Fantastic Zagreb Film Festival

18:00 – 22:00 • Cosplay

Pikto galerija

18:30 – 19:00 • Razgovor s autoricom YA romana Moć Albiura Darijom Keršić (Daria Keršić, Neven Antičević, Davorin Horak)

19:00 – 19:00 • Predstavljanje romana Ispod neba Guya Gavriela Kaya uz moguće javljanje autora videolinkom (Neven Antičević, Davorin Horak)

19:30 – 20:30 • Predstavljanje stripa Tarzan – Reke krvi (Igor Kordej, Neven Antičević, Marko Fančović)

20:30 – 21:00 • Predstavljanje romana Zagonetka zmajskih otoka i razgovor s autorom (Aleksandar Žiljak)

21:00 – 21:30 • Najava 19. izdanja strip festivala Crtani romani Šou uz najavu novih strip izdanja: Jeremiah, Metabaruni – 2. ciklus i Loki (Slaven Gorički, Davorin Horak)

21:30 – 22:00 • Predstavljanje zbirke Imago Ultima Davida Kelečića i novih izdanja u biblioteci Solaris te najava Povijesti znanstvene fantastike (David Kelečić, Davorin Horak, Milena Benini, Marko Fančović)

22:00 – 23:00 • Najava SferaKona 2016 i godišnje SFerine zbirke priča (Mirko Karas, Mihaela Marija Perković, Irena Rašeta, Davorin Horak)

23:00 – 00:00 • Otvoreni razgovor s publikom

lokacija >

NocKnjige2016_plakat

Check Also

The Witcher: Sapkowski je otkrio kada stiže nova knjiga o Vješcu

Puno fanova je razočarano s Netflixovom igranom adaptacijom sage o Vješcu Andrzeja Sapkowskog. Najvjerojatnije kao …

2024. stiže prva knjiga novog SF serijala Jamesa S. A. Coreyja – The Mercy of Gods

Daniel Abraham i Ty Franck, koje poznajte pod pseudonimom James S. A. Corey najavili su …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics