Fantastičan trailer za britanski nezavisni sf film ‘The Machine’

Britanski znanstveno fantastični film ‘The Machine‘ je pobrao nekoliko BAFTA nominacija, što već samo po sebi govori da ga ne smijemo ignorirati. Film nije raspolagao velikim budžetom, ali sudeći prema traileru to ga nije spriječilo da izgleda dobro pogotovo za svoju razinu produkcije.
Radnja filma smještena je u nedalekoj budućnosti Ujedinjenog Kraljevstva, uslijed rata protiv brojčano nadmoćnijeg neprijatelja (Kine). Ministarstvo obrane radi na prototipu robota vojnika. Njihova hi-tech kreacija vojnikinje posjeduje sve, brzinu, snagu i lišena je morala vezanog uz nemilosrdno ubijanje. Pogreška u programu prototipa dovest će do uništenja laboratorija i svega što mu se nađe na putu.
Redatelj i scenarist filma je Cardog W. James. Glavne uloge tumače Toby Stephens (Die Another Day), Caity Lotz (Arrow), Denis Lawson, Sam Hazeldine, Lee Nicholas Harris i Sule Rimi.

Svakako preporučamo za gledanje. S festivala stižu samo pozitivne kritke, film se opisuje kao mračan i sofisticiran sf triler koji sve svoje adute polaže upravo na ono što bi trebao: likove, priču i fantastičnu atmosferu, umjesto na pretjeranu akciju i CGI efekte. Čak se povlače paralele s kultnim sf filmom Blade Runnerom.

Check Also

The Lord of the Rings: Amazonova prikvel serija je dobila službeni naslov!

Amazon Studios je konačno otkrio puni naslov nadolazeće prikvel serije The Lord of the Rings …

Moon Knight: prvi trailer nam želi dobrodošlicu u kaos!

Disney je konačno objavio puni trailer za seriju Moon Knight, pružajući konkretniji pogled na Marca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics