Fantastic Film Festival – trailer za Hell (Blještavilo)

Prvo izdanje Fantastic Film Festivala započinje sutra, u petak 29. 6. projekcijom filma Hell (Blještavilo), redatelja Tima Fehlbauma.

Radnja ovog SF trilera smještena je u blisku budućnost, a prati grupu likova koji u bavarskim planinama traže spas od paklenog blještavila. Sunce je, podigavši temperaturu za 10⁰C, postalo najveći neprijatelj čovječanstva. Ovaj njemački postapokaliptični film ove je godine osvojio pet filmskih nagrada uključujući i Swiss Film Prize za najbolji film i scenarij.

Domaća publika će moći uživati u jedinstvenom događaju jer projekcija filma će biti na novootvorenom/uređenom ljetnom kinu Tuškanac koji nakon nekoliko desetljeća ponovo ugošćuje filmove.

Pogledajte trailer na engleskom i dva kratka izvatka iz filma. Usput Vas podsjećamo da je u tijeku nagradna igra u kojoj možete lako osvojiti ulaznice za festival – klinite samo na link: Nagradna igra.

Blještavilo (Hell)

86 min / Njemačka, Švicarska / redatelj Tim Fehlbaum

Nekoć je bilo izvor života, svjetla, topline. Sada, sunce je pretvorilo cijeli svijet u vruću i neplodnu pustopoljinu. Šume su spaljene. Životinjska trupla nižu se po cestama. Čak su i noći blještavo svijetle. Marie, njena mlađa sestra Leonie i Phillip kreću u planine u autu zatamljenih stakala. Priča se da tamo još ima vode. Na putu sretnu Toma, prvoklasnog mehaničara koji se pokaže neophodan. Ali, mogu li mu vjerovati? Napetost raste u maloj grupi. Kao da situacija nije dovoljno teška, namamljeni su u zasjedu. Njihova prava bitka za preživljavanje počinje.

Check Also

Prvi očaravajući trailer za Disneyjev animirani film Raya and the Last Dragon

Konačno je objavljen prvi trailer za Raya and the Last Dragon, i moramo priznati da …

Disney je i službeno dao zeleno svjetlo za seriju Willow!

Službeno je, Disney+ je dao zeleno svjetlo za seriju Willow koja će biti nastavak filmske …

Web Statistics