Fantastic Film Festival – trailer za Hell (Blještavilo)

Prvo izdanje Fantastic Film Festivala započinje sutra, u petak 29. 6. projekcijom filma Hell (Blještavilo), redatelja Tima Fehlbauma.

Radnja ovog SF trilera smještena je u blisku budućnost, a prati grupu likova koji u bavarskim planinama traže spas od paklenog blještavila. Sunce je, podigavši temperaturu za 10⁰C, postalo najveći neprijatelj čovječanstva. Ovaj njemački postapokaliptični film ove je godine osvojio pet filmskih nagrada uključujući i Swiss Film Prize za najbolji film i scenarij.

Domaća publika će moći uživati u jedinstvenom događaju jer projekcija filma će biti na novootvorenom/uređenom ljetnom kinu Tuškanac koji nakon nekoliko desetljeća ponovo ugošćuje filmove.

Pogledajte trailer na engleskom i dva kratka izvatka iz filma. Usput Vas podsjećamo da je u tijeku nagradna igra u kojoj možete lako osvojiti ulaznice za festival – klinite samo na link: Nagradna igra.

Blještavilo (Hell)

86 min / Njemačka, Švicarska / redatelj Tim Fehlbaum

Nekoć je bilo izvor života, svjetla, topline. Sada, sunce je pretvorilo cijeli svijet u vruću i neplodnu pustopoljinu. Šume su spaljene. Životinjska trupla nižu se po cestama. Čak su i noći blještavo svijetle. Marie, njena mlađa sestra Leonie i Phillip kreću u planine u autu zatamljenih stakala. Priča se da tamo još ima vode. Na putu sretnu Toma, prvoklasnog mehaničara koji se pokaže neophodan. Ali, mogu li mu vjerovati? Napetost raste u maloj grupi. Kao da situacija nije dovoljno teška, namamljeni su u zasjedu. Njihova prava bitka za preživljavanje počinje.

Check Also

The Water Man: prvi trailer i poster za film!

RLJE Films je objavio prvi službeni trailer i poster za film The Water Man. Redatelj …

Lisey’s Story: Apple je otkrio prvi pogled na adaptaciju Kingovog romana Lisey’s Story

Apple TV+ je konačno objavio prvi pogled na adaptaciju romana Lisey’s Story autora Stephena Kinga. …

Web Statistics