Dobitnici ulaznica za četvrti Fantastic Zagreb Film Festival

 

23062014_FantasticNagradnjaca

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri u kojoj smo dijelili ulaznice za film po vlastitom izboru iz kategorije kultnih žanrovskih klasika ovogodišnjeg Fantastic Zagreb Film Festivala.

Dobitnici 1X2 ulaznice su: Dragana Tičić (Pobješnjeli Max), Goran Bjelić (Dina), Darko Pap (Alien) i Nikolina Peruško (Alien).

Čestitamo sretnim dobitnicima. Vaša imena su proslijeđena na popis te preostaje još samo uživanje u odabranom filmu Fantastic Zagreb Film Festivala koji podsjećamo traje od 27. lipnja do 05. srpnja. Za sve vas koji niste bili sretne ruke ukoliko već niste provjerite program kultnih klasika koji ove godine daruje sve koji slave rođendan u terminima projekcija. Svi slavljenici moći će besplatno pogledati neki od sjajnih filmskih klasika iz bogatog programa “Sretan rođendan“. Dovoljno je samo doći s osobnom iskaznicom i prepustiti se jedinstvenom iskustvu Fantastic Zagreba! Također ukoliko povedite svog psa na projekcije na Tuškanacu uživat ćete u filmu besplatno jer od ove godine Fantastic Zagreb i službeno postaje dog friendly festivalom.

Za sve detalje festivala kao i raspored projekcija posjetite www.fantastic-zagreb.com

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics