Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, povratak u Hogwarts

Warner Bros. Pictures je prigodno objavio novi featurette za Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela), koji nas ponovno vodi u Hogwarts! Upravo na današnji dan, 01. rujna, u 11:00 h Hogwarts Express je krenuo s magičnog perona 9 3/4. Jeste i vi danas spremno krenuli nazad u Hogwarts? Ako niste onda će vas još više razočarati saznanje tko je upravo danas bio na peronu. Fanove su iznenadili Newt Scamander (Eddie Redmayne) i mladi Albus Dumbledore (Jude Law). No možda će vas bar malo utješiti fotografije fantastičnog događaja, koje možete pronaći podno gore spomenutog videa za nadolazeći nastavak Čudesnih zvijeri.

Drugi film radnju prenosi iz New York u Pariz, a Newt se uparuje s Dumbledoreom, svojim najdražim profesorom iz Hogwartsa kako bi svim raspoloživim silama zaustavili zlokobnog Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp).

Ostale uloge u filmu tumače Katherine Waterston kao Tina Goldstein, Alison Sudol kao Queenie Goldstein, Dan Fogler kao Jacob Kowalski, Ezra Miller kao Credence Barebone, Zoe Kravitz kao Leta Lestrange, Kevin Guthrie kao Abernathy, Callum Turner kao Theseus Scamander, William Nadylam kao Yusuf Kama, Ingvar Sigurdsson kao Grimmson, Ólafur Darri Ólafsson kao Skender, David Sakurai kao Krall, Brontis Jodorowsky kao Nicolas Flamel, Wolf Roth kao Spielman, Victoria Yeates kao Bunty, Derek Riddell kao Torquil Travers, Cornell S. John kao Arnold Guzman i Claudia Kim kao Maledictus. Režiser filma je David Yates, a scenarij potpisuje J.K. Rowling.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald u kina stiže 16. studenog.

Za sve vas koje to zanima otkrivena je i linija Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Funko POP! figurica čija je slika dodana na samo kraj. Čim figurice postanu dostupne moći ćete ih nabaviti na Inverzijinom webshopu.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Check Also

Zavirite iza kulisa Netflixove adaptacije stripa Slumberland!

Prvi pogled na Slumberland, Netflixov nadolazeći visokobudžetni fantasy film redatelja Francisa Lawrencea, poznatog po radu …

Novi Star Trek film stiže 2023. godine!

Ovaj tjedan ima više nego pristojna količina novosti iz Star Trek svemira. Saznali smo da …

Web Statistics