Extrapolations: trailer za Appleovu apokaliptičnu, antologijsku seriju!

Antologijska serija Extrapolations nam se uspjela do sada provući ispod radara. To nas previše ne čudi jer Apple TV plus ne ulaže puno u oglašavanje, pa nam je prvi susret sa serijom zapravo bio trailer koji je objavljen prije koji dan. Također serija nekako pleše po ivici žanra, baveći se raznolikim pričama različitih likova međusobno povezanih životom u svijetu bliske budućnosti gdje su primorani suočiti se s drastičnim posljedicama klimatskih promjena. Serija je u razvoju od 2020. godine, a počela se snimati u listopadu prošle godine. Scenarist, showrunner, redatelj i izvršni producent serije je Scott Z. Burns (Contagion). Ostali izvršni producenti su Gregory Jacobs, Dorothy Fortenberry, Michael Ellenberg i Lindsey Springer.

Radnja nas vodi u blisku budućnost u kojoj su kaotični učinci klimatskih promjena postali ugrađeni u naš svakodnevni život. Osam isprepletenih priča o ljubavi, poslu, vjeri i obitelji iz cijeloga svijeta istražit će intimne odluke koje mijenjaju živote i moraju se donijeti kada se planet mijenja brže od njegove populacije. Svaka priča je drugačija, ali borba za našu budućnost je univerzalna. A kada se sudbina čovječanstva suoči sa satom koji otkucava, bitka između hrabrosti i samozadovoljstva nikada neće biti hitnija. Jesmo li dovoljno hrabri da postanemo rješenje za vlastito srljanje u propast prije nego bude prekasno?

Glavnu glumačku ekipu čine Meryl Streep, Sienna Miller, Kit Harington, Daveed Diggs, Edward Norton, Diane Lane, Tahar Rahim, Yara Shahidi, Matthew Rhys, Gemma Chan, David Schwimmer, Adarsh Gourav, Keri Russell, Marion Cotillard, Forest Whitaker, Eiza González, Murray Bartlett, Indira Varma, Tobey Maguire, MaameYaa Boafo, Hari Nef, Heather Graham, Michael Gandolfini, Cherry Jones, Gaz Choudhry, Ben Harper, Judd Hirsch i Neska Rose.

Extrapolations na Apple TV plus stiže 17. ožujka s prve tri epizode serije od ukupno njih osam.

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

2 comments

  1. Ovo čak nije ni sf ovo je fantasy 😀

    • Tja. Jadni taj IPCC/Hollywood/klimatski kult… gotovo 35 godina alarmizma i pornografije straha praktično otišlo u vjetar, ali oni i dalje tupe istu pjesmicu, samo su sad godine 2000/2005/2010/2015. zamijenili s 2050/2070/2100. Ove prve godine su sve prošle, a nijedno kultno predviđanje se nije ostvarilo – globalne temperature se nisu povisile koliko su trebale, polarne kape se nisu otopile, razina mora nije porasla itd. Zato su klimatski fearmongeri sad “pametniji” i pucaju puno dalje u budućnost, neprovjerljivo daleku. Zijev…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics