Everything Everywhere All at Once, fotke iz otkačene SF kung-fu avanture

Kada je sredinom prosinca prošle godine objavljen prvi trailer za Everything Everywhere All At Once ne samo da nas je iznenadilo postojanje filma, nego i koliko se na prvu činio otkačenim i zanimljivim. Film će svoju premijeru doživjeti 11. ožujka u sklopu SXSW Film Festivala, pa ne čudi da su nam stigle nove ekskluzivne promo fotografije i friški detalji kako bi nas podsjetili na ovaj ludi miks žanrova koji u sebi krije SF, akciju, komediju i dramu. Everything Everywhere All At Once su režirali Daniel Kwan & Daniel Scheinert poznatiji pod zajedničkim imenom The Daniels (Swiss Army Man). Glavnu ulogu tumači Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon, Crazy Rich Asians, Star Trek: Discovery) kao neočekivana heroina koja će završiti u avanturi života. Kroz svoja putovanja ona stječe vještine i talente koji joj pomažu spasiti naš svijet i sam multiverzum dok istovremeno pregovara o raznim problemima svoje obitelji i usput rješava svoju neugodnu poreznu situaciju.

Radnja se odvija oko Evelyn Wang, iscrpljene kineske imigrantice koja se na prvi pogled ne zna nositi sa svojim izračunom poreza te treba pomoć od referentice koja tu pomoć očito nije sklona dati. Evelyn se zatim odjednom nalazi uhvaćena u ludu avanturu, u kojoj samo ona može spasiti svijet istražujući druge svemire, povezujući se sa životima koje je mogla živjeti…

Jamie Lee Curtis prikazana je na jednoj od fotografija kao Deirdre, porezna revizorica koji baca Evelyn kroz staklo u jednoj sceni, a već na sljedećoj fotki je prikazana kao njezina žena. “Ona je bila glavni razlog zašto sam rekla ‘da’ ovom filmu, ona je bila u prve tri, od četiri kućice za označavanje zašto to učiniti. Možeš se boriti s Michelle Yeoh. Kvačica. Možeš se zaljubiti u Michelle Yeoh. Kvačica. Dobivaš priliku za ples parenja s hot dogovskim prstima. Kvačica.” – izjavila je Curtis. Da, dobro ste pročitali, tu je riječ o ovoj drugoj fotografiji koju smo već spomenuli, gdje se Evelyn nađe u alternativnom svemiru gdje su ona i lik Jamie Lee Curtis ljubavnici i imaju prste poput hrenovki.

Jedna od fotki prikazuje Stephanie Hsu (The Marvelous Mrs. Maisel) koja tumači kćer od Evelyn. Hsu je izjavila da je u filmu nosila šaroliku lepezu otkačenih kostima. Kao najdražeg je izdvojila Elvisov kostim, ali je kao jednog od favorita istaknula i kostim koji ona naziva ‘Tarantula Lady’. Zadnja fotka je ona koja otkriva pogled na glumca Ke Huy Quana (The Goonies), koji tumači čak tri različite verzije Evelynog muža.

Osim već gore spomenutih glumaca u filmu nas očekuju i James Hong, Jenny Slate, Harry Shum Jr., Andy Le, Brian Le i Audrey Wasilewski.

Everything Everywhere All at Once u kina stiže 25. ožujka.

“Svemir je puno veći nego što misliš.”

Everything Everywhere All at Once

Everything Everywhere All at Once

Everything Everywhere All at Once

Everything Everywhere All at Once

Everything Everywhere All at Once

Everything Everywhere All at Once

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics