Equinox: puni trailer za dansku SF seriju!

Netflix nam donosi još jednu zanimljivu europsku žanrovsku seriju. Ovaj puta riječ je o limitiranoj danskoj seriji Equinox koja otvara vrata u mračni paralelni svemir. Equinox je druga po redu danska originalna Netflixova serija nakon SF drame The Rain iz 2018. godine.

Čim je objavljen prvi teaser još tada su krenule usporedbe s popularnom njemačkom serijom Dark koja je ove godine završila svoju priču. Stoga ako ste bili fan Darka, i želite dati priliku i danskoj produkciji da se dokaže svakako bacite pogled na netom objavljeni trailer. Tvorac serije i scenarist je Tea Lindeburg, a izvršni producent Piv Bernth. Glavni redatelj je Søren Balle, koji je režirao prve četiri epizode. Serija se sastoji od ukupno šest epizoda i bazirana je na hvaljenom podcastu Equinox 1985, koji je bio najslušaniji na iTunesu u Danskoj.

Radijska voditeljica Astrid se još uvijek teško nosi s traumom nestanka njezine sestre u misterioznoj autobusnoj nesreći prije 20 godina. No kad se netko javi u njezinu emisiju tvrdeći da zna istinu o onome što se dogodilo njezinoj sestri i ostalima u autobusu, ona se nađe uvučena u bizaran svijet tajni i mračnih stvari skrivenih u svijetu susjednom našoj vlastitoj stvarnosti.

Serija je radnjom smještena u Dansku i kreće se naprijed-natrag između 1999. godine, gdje je sve počelo, i sadašnjeg vremena.

Glavne uloge tumače Danica Curčić (The Bridge, Warrior), Lars Brygmann (Dicte), Karoline Hamm (Juleønsket), Viola Martinsen (When the Dust Settles), Fanny Leander Bornedal (The Other World), August Carter, Ask Truelsen i Alexandre Willaume (The Head).

Equinox na Netflix stiže 30. prosinca.

Check Also

Star Trek: Starfleet Academy, glavnu ulogu u seriji tumačit će Holly Hunter

Star Trek: Starfleet Academy, četvrta igrana serija i šesta koju producira Secret Hideout Alexa Kurtzmana …

The Sandman: 2. sezona serije dobila je tri nova kultna lika!

Vjerojatno ste primjetili da u prvoj sezoni Netflixove serije The Sandman nisu bili uključeni svi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics