Elves: prvi trailer za Netflixovu mračnu fantasy seriju

Ako volite mračne božićne filmove i serije postoji velika šansa da će vam novi Netflixov uradak biti bo volji. Danas je objavljen prvi službeni trailer za fantasy horor seriju Elves (Nisser). Riječ je o danskoj seriji kreiranoj za Netflix, koja se sastoji od šest epizoda. Tvorac i scenarist serije je Stefan Jaworski, dok je redatelj Roni Ezra.

U nadi da će se ponovno povezati tijekom Božića, četveročlana obitelj putuje na udaljeni otok na danskom arhipelagu, samo da bi otkrila da ga kontroliraju članovi izrazito religiozne zajednice koji žive u ravnoteži s opakim stvorenjima u šumi za koje se otkrilo da su… vilenjaci. Stvarna, monstruozna bića koja su inspirirala folklor i mitove koje svi poznajemo. Kada djevojka iz obitelji pronađe i donese kući bebu vilenjaka, ona nehotice poremeti ravnotežu i stavlja sve na otoku u borbu na život ili smrt…

“Puno je razloga zašto smo uzbuđeni zbog ove nove danske produkcije. Kao prvo, radi nove suradnje s našim dugogodišnjim partnerima u Miso Filmu – koji su se pokazali kao sjajni pripovjedači. Drugo, uključivanje u lokalne mitove koji oduvijek imaju tako velik odjek u nordijskoj regiji i mogućnost transformacije u ovu modernu božićnu priču – s malo horora.” – izjavila je Tesha Crawford, direktorica Netflixovih orignalnih sadržaja za sjevernu Europu.

Glavne uloge tumače Ann Eleonora Jørgensen, Rasmus Hammerich, Vivelill Søgaard Holm, Sonja Steen, Peder Thomas Pedersen, Lukas Løkken i Lila Nobel.

Serija Elves na Netflix stiže već 28. studenog.

Check Also

Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se …

HBO razvija seriju Scanners smještenu u svijet Cronebergovog kultnog filma!

HBO razvija seriju Scanners, prema istoimenom kultnom filmu iz 1981. godine redatelja Davida Cronenberga. Glavni …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics