Elves: prvi trailer za Netflixovu mračnu fantasy seriju

Ako volite mračne božićne filmove i serije postoji velika šansa da će vam novi Netflixov uradak biti bo volji. Danas je objavljen prvi službeni trailer za fantasy horor seriju Elves (Nisser). Riječ je o danskoj seriji kreiranoj za Netflix, koja se sastoji od šest epizoda. Tvorac i scenarist serije je Stefan Jaworski, dok je redatelj Roni Ezra.

U nadi da će se ponovno povezati tijekom Božića, četveročlana obitelj putuje na udaljeni otok na danskom arhipelagu, samo da bi otkrila da ga kontroliraju članovi izrazito religiozne zajednice koji žive u ravnoteži s opakim stvorenjima u šumi za koje se otkrilo da su… vilenjaci. Stvarna, monstruozna bića koja su inspirirala folklor i mitove koje svi poznajemo. Kada djevojka iz obitelji pronađe i donese kući bebu vilenjaka, ona nehotice poremeti ravnotežu i stavlja sve na otoku u borbu na život ili smrt…

“Puno je razloga zašto smo uzbuđeni zbog ove nove danske produkcije. Kao prvo, radi nove suradnje s našim dugogodišnjim partnerima u Miso Filmu – koji su se pokazali kao sjajni pripovjedači. Drugo, uključivanje u lokalne mitove koji oduvijek imaju tako velik odjek u nordijskoj regiji i mogućnost transformacije u ovu modernu božićnu priču – s malo horora.” – izjavila je Tesha Crawford, direktorica Netflixovih orignalnih sadržaja za sjevernu Europu.

Glavne uloge tumače Ann Eleonora Jørgensen, Rasmus Hammerich, Vivelill Søgaard Holm, Sonja Steen, Peder Thomas Pedersen, Lukas Løkken i Lila Nobel.

Serija Elves na Netflix stiže već 28. studenog.

Check Also

Serija Chucky je obnovljena za drugu sezonu!

Uoči ovotjednog finala prve sezone Chuckyja otkriveno je da je serija obnovljena za drugu sezonu. …

Promo spot za seriju The Book of Boba Fett!

Disney i Lucasfilm su objavili novi trailer/promo spot za igranu seriju The Book of Boba …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics