Alden Ehrenreich predvodit će seriju Brave New World

Nakon ikonske uloge Hana Soloa u filmu Solo: A Star Wars Story, Alden Ehrenreich će tumačiti jednu od glavnih uloga u seriji Brave New World (Vrli novi svijet). Ehrenreich bi se trebao naći u ulozi Divljaka Johna, problematičnog autsajdera koji prijeti poremetiti stabilnost utopijskog društva Novog Londona.

Riječ je o adaptaciji jednog od najpopularnijih distopijskih romana autora Aldousa Huxleyja. Serija je originalno još prije nekoliko godina razvijana za Syfy u suradnji s Amblin TV-om. Glasine da se suradnja seli većem bratu na USA Network počele su kružiti prošlo ljeto, da bi u veljači ove godine USA Network preskočila pilot fazu i odmah naručila deset epizoda. Sada se kako prenosi Deadline razmatra da serija postane perjanicom NBCU streaming platforme, čije je lansiranje zakazano za 2020. godinu.

USA Network je preskočila pilot fazu i odmah naručila deset epizoda prve sezone. Riječ je o zajedničkoj produkciji kuća Universal Content Productions i Amblin Television. Showrunner serije je David Wiener (Homecoming) koji i potpisuje scanarij adaptacije zajedno s Grantom Morrisonom (Happy!) i Brianom Taylorom (Happy!, Crank). Wiener i Morrison su također i izvršni producenti s Darrylom Frankom i Justinom Falveyjem. Owen Harris (Black Mirror: San Junipero) će režirati prvu epizodu.

Radnja je smještena daleko u budućnosti gdje su svjetski Nadzornici stvorili idealno totalitarno društvo. Zahvaljujući pametnoj primjeni genetskoga inženjeringa, pranja mozga, rekreacijskoga seksa i nove droge koja nudi trenutačno blaženstvo bez popratnih posljedica, svi su stanovnici – sretni potrošači. Čini se da je Bernard Marx jedini koji osjeća čudnu čežnju za bijegom od programirane sreće i užitka. Možda je lijek za njegove nevolje posjet jednomu od nekoliko preostalih rezervata za divljake, u kojima se može živjeti starim, divnim, nesavršenim načinom života.

Ukoliko sve bude išlo po planiranom rasporedu čini se da bi Brave New World mogli gledati već iduće godine.

Check Also

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Stranger Things: nove fotke iza kulisa 5. sezone!

Moram priznati da me ne drži hype za petu sezonu Netflixove popularne serije Stranger Things. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics