Home / Videodrom / Dwayne Johnson je u pregovorima oko glavne uloge u remakeu filma “Big Trouble in Little China”

Dwayne Johnson je u pregovorima oko glavne uloge u remakeu filma “Big Trouble in Little China”

 

01062015_Big Trouble_in_Little_China

Izgleda da možemo i Veliku gužvu u Kineskoj četvrti dodati na popis Carpenterovih filmova koji dobivaju svoju inačicu 002. Noć vještica, Magla i Napad na policijsku stanicu broj 13 su svi redom dobili remake tretman, dok je Stvor bio svojevrsni prikvel/remake, a ne smijemo zaboraviti ni remake Bijeg iz New Yorka koji se nalazi tek u produkciji.

Za sada još uvijek svi navedeni originali rasturaju nove inačice, iako ćemo dopustiti mogućnost da nekim čudom ovaj remake s Dwayneom Johnsonom u glavnoj ulozi bude barem podjednako zabavan, i ako smijemo ogriješiti dušu i reći možda čak i bolji.

No za sada znamo da je Johnson aka ‘The Rock’ tek u pregovorima za tumačenje glavne uloge (Jack Burton) i produciranje filma. Za scenarij bi bili zaduženi Ashley Miller i Zack Stentz (X-Men: First Class). Ukoliko projekt nastavi svoj pravac s Johnsonom tada će drugi dio jednadžbe predstavljati odabir režisera. U dosadašnjim Carpenterovim remakovima taj dio jednadžbe se pokazao zapravo možda i najtežom zadaćom pa se nadamo da je 20th Century Fox nešto naučio iz toga i da će uzeti nekoga tko shvaća zašto je original bio toliko uspješan i što ga je to činilo tako posebnim.

Check Also

Sletio je prvi opaki trailer za Black Widow!

Marvel Studios je objavio prvi teaser trailer i poster za prikvel film Black Widow, u …

Zavirite u knjigu The Art and the Making of The Expanse

Ako pratite The Expanse, onda znate da to nije samo jedna od najkompleksnijih i najkreativnijih …

Web Statistics