Dwayne Johnson je u pregovorima oko glavne uloge u remakeu filma “Big Trouble in Little China”

 

01062015_Big Trouble_in_Little_China

Izgleda da možemo i Veliku gužvu u Kineskoj četvrti dodati na popis Carpenterovih filmova koji dobivaju svoju inačicu 002. Noć vještica, Magla i Napad na policijsku stanicu broj 13 su svi redom dobili remake tretman, dok je Stvor bio svojevrsni prikvel/remake, a ne smijemo zaboraviti ni remake Bijeg iz New Yorka koji se nalazi tek u produkciji.

Za sada još uvijek svi navedeni originali rasturaju nove inačice, iako ćemo dopustiti mogućnost da nekim čudom ovaj remake s Dwayneom Johnsonom u glavnoj ulozi bude barem podjednako zabavan, i ako smijemo ogriješiti dušu i reći možda čak i bolji.

No za sada znamo da je Johnson aka ‘The Rock’ tek u pregovorima za tumačenje glavne uloge (Jack Burton) i produciranje filma. Za scenarij bi bili zaduženi Ashley Miller i Zack Stentz (X-Men: First Class). Ukoliko projekt nastavi svoj pravac s Johnsonom tada će drugi dio jednadžbe predstavljati odabir režisera. U dosadašnjim Carpenterovim remakovima taj dio jednadžbe se pokazao zapravo možda i najtežom zadaćom pa se nadamo da je 20th Century Fox nešto naučio iz toga i da će uzeti nekoga tko shvaća zašto je original bio toliko uspješan i što ga je to činilo tako posebnim.

Check Also

Good Omens: novi poster i uvodna špica za 2. sezonu Amazonove serije!

Druga sezona iščekivane Amazonove fantasy serije Good Omens (Dobri predznaci) stiže kasnije ovog ljeta. Danas …

Novi posteri za Indiana Jones and the Dial of Destiny!

Disney je netom objavio službene postere likova za posljednju filmsku avanturu Indiane Jonesa s Harrisonom …

2 komentari

  1. Big Trouble sam gledao u kinu obiteljski: tata, mama, sestra i ja, kad je izašao. Kino “Partizan” u SB-u(više ne postoji) meni bio urnebesan, gledao ga kasnije na VHS-u, bio mi urnebesan, gledao ga na faksu, urnebesan, gledao ga neki dan, urnebesan 🙂

  2. Samo mali ispravak krivog navoda; Big Trouble NIJE bio uspješan 😀 Film je propao u kinima, jedva pokrivši pola produkcijskog budgeta, i kritika ga je toliko sasjekla da je Carpenter digao ruke od skupe produkcije i vratio se malim, gotovo nezavisnim filmovima (Prince of Darness je bio sljedeći i koštao je koliko catering na setu Big Trouble). Film je tek s godinama stekao kultni status, nešto slično kao The Thing. Ali, da je zabavan, uistinu jest 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics