Servant: Apple TV+ je otkrio dva jeziva teasera

AppleTV+ je objavio dva kratka teasera za svoju nadolazeću misterioznu horor seriju Servant. Tvorac i scenarist serije je Tony Basgallop (Hotel Babylon, Outcast). M. Night Shyamalan je režirao pilot i još par epizoda. Drugi redatelj na seriji je Lisa Brühlmann (Killing Eve). Izvršni producenti su Shyamalan, Basgallop, Ashwin Rajan (Split, Wayward Pines), Jason Blumenthal (The Equalizer), Todd Black (The Magnificent Seven) i Steve Tisch (Forrest Gump).

Servant nam predstavlja roditelje Dorothy (Lauren Ambrose) i Seana Turnera (Toby Kebbell), koji su zaposlili mladu dadilju Leanne (Nell Tiger Free) da im pomogne brinuti za njihovo novorođenče. Kako vrijeme odmiče postaje vrlo jasno da stvari nisu kakvim se čine. Nevjerojatna tragedija će stvoriti jaz u njihovom braku i otvoriti vrata misterioznoj sili…

Ostale uloge tumače Rupert Grint (Harry Potter, Snatch) kao Julian Pearce i S.J. Son (Then That Happened) kao Wanda.

Apple TV+ usluga postaje dostupna 01. studenog po cijeni od 4,99 dolara mjesečno. Streaming platforma će biti lansirana u preko 100 zemalja. Svi koji imaju novi iPhone, iPad, Apple TV, Mac ili iPod touch će s 10. rujnom dobiti jednu godinu besplatnog korištenja usluge Apple TV+.

Serija Servant se sastoji od deset epizoda, i one neće biti odmah dostupne s lansiranjem platforme Apple TV+, ali se očekuje da će se pojaviti u idućih nekoliko tjedana nakon što servis krene s radom.

Servant

Check Also

Zavirite iza kulisa Netflixove adaptacije stripa Slumberland!

Prvi pogled na Slumberland, Netflixov nadolazeći visokobudžetni fantasy film redatelja Francisa Lawrencea, poznatog po radu …

Novi Star Trek film stiže 2023. godine!

Ovaj tjedan ima više nego pristojna količina novosti iz Star Trek svemira. Saznali smo da …

Web Statistics