Dune: drugi trailer za novu filmsku adaptaciju je stigao!

Warner Bros. je danas objavio drugi službeni trailer za film Dune (Dina) redatelja Denisa Villeneuvea (Arrival, Blade Runner 2049). Prvi trailer smo dobili prošlu jesen i nestrpljivo smo čekali novi kako i na finalni datum dolaska filma koji je postavljen na 22. listopada kada film dolazi u kina (u 2D, 3D i IMAX formatu) i na HBO Max platformu.

Trailer koji traje čak preko tri minute započinje s Paulom Atreidesom koji sanja o tajanstvenoj djevojci, ali i o uništenju Arrakisa. Osim što zadirkuje s brojnim akcijskim kadrovima, daje nam i novi pogled na svakog od glavnih likova, uključujući vojvodu Letoa i Gurneyja Hallecka. Brutalni antagonisti barun Harkonnen i njegov iznimno okrutni nećak Rabban, također su prikazani u novom traileru koji otkriva koliko su opasni.

Mitsko i emocionalno nabijeno putovanje Dine priča priču o Paulu Atreidesu, briljantnom i nadarenom mladiću rođenom da ostvari veliku sudbinu van njegovog razumijevanja, koji mora otići na najopasniji planet u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje obitelji i naroda. Dok zlokobne snage ulaze u eksplozivan sukobu zbog ekskluzivne opskrbe planeta najdragocjenijim postojećim resursom – ‘robom’ koja može otključati najveći potencijal čovječanstva – preživjet će samo oni koji mogu pobijediti svoj strah.

Glavne uloge tumače Timothée Chalamet (Call Me By Your Name), Rebecca Ferguson (Mission: Impossible — Fallout), Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi), Josh Brolin (Avengers: Endgame), Stellan Skarsgård (Thor: The Dark World), Dave Bautista (Guardians of the Galaxy), Stephen McKinley Henderson (Fences), Zendaya (Spider-Man: Far From Home), Chang Chen (Love And Destiny), Sharon Duncan-Brewster (Sex Education), Charlotte Rampling (The Night Porter), Jason Momoa (Aquaman) i Javier Bardem (No Country For Old Men).

Bez obzira da li će film (pogotovo u ovim novim uvjetima) biti u mogućnosti ostvariti zaradu s obzirom na njegov veliki budžet, Villeneuveova Dina će vjerojatno biti opaki film. WB se nada da će od njega napraviti franšizu, nešto što prethodna adaptacija Davida Lyncha nije uspjela učiniti.

Dune

Dune

Dune

Dune

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics