Dune Drifter: službeni trailer za nezavisni SF triler

4Digital Media je objavila službeni trailer i poster za nezavisni SF triler Dune Drifter, žanrovskog redatelja i scenarista Marca Pricea (Colin, Magpie, Nightshooters, A Fistful of Lead). Film je premijeru već doživio ranije ove godine u sklopu FrightFesta u Londonu. Dune Drifter je producirao Dead Pixel Productions, dok je za distribuciju zadužen 4Digital Media.

Tijekom bitke za čovječanstvo, grupa novoopečenih pilota svemirskih lovaca poslana je da se pridruži bitci protiv armade gotovo nepobjedivih neprijateljskih brodova. Kada su pilot vježbenik i njezin topnik pogođeni, uspjevaju se srušiti na obližnji pusti i negostoljubivi planet. S obzirom da je topnik smrtno ranjen, a sustav za održavnje životnih funkcija ima zalihu za samo dva dana, jedina opcija pilota je popraviti brod. Iznenadna pojava neprijateljske letjelice nudi odgovor, ali dok pilot traži dijelove koje će koristiti na vlastitom brodu, užasnuta otkriva drugog preživjelog; neprijateljskog vanzemaljskog vojnika koji joj ne namjerava dopustiti da pobjegne…

Glavnu ulogu tumači Phoebe Sparrow (Downton Abbey), dok ostatak glumačke postave čine Daisy Aitkens, Simon Dwyer-Thomas, Alastair Kirton, Richard Corgan, Marcus Shakesheff i Charlotte Mounter.

“Oduvijek sam volio znanstvenu fantastiku a najbolje i najzabavnije mi je raditi na akcijskim sekvencama. Spajanje tih stvari mi je životna ambicija. Dugo vremena osjećam da je važno proći kroz vrata koja vam se otvore. Otvorila se prilika za SF sa skromnim proračunom, pa sam pomislio da bismo mogli napraviti nešto zabavno i osobno. Stoga smo “zaronili” u to!” – nedavno je izjavio redatelj filma u intervjuu za The Peoples Movies.

Dune Drifter na uslugu na zahtjev i DVD stiže 01. prosinca.

Dune Drifter

Check Also

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Stranger Things: nove fotke iza kulisa 5. sezone!

Moram priznati da me ne drži hype za petu sezonu Netflixove popularne serije Stranger Things. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics