DrakonFest, u prvom izdanju 16. rujna u pubovima Tolkien’s House i Veliki Tolk

Nadamo se da ste spremni za jedan fantastičan događaj – DrakonFest. Zmajska pivovara nas je često pratila u našim pustolovinama, kroz naša događanja i promocije, a ovaj puta zaputili smo se u njihovu novu zmajsku epohu, osvajanje novim pivskim stilom. 16. rujna, više nego prigodno u pubovima Tolkien’s House i Veliki Tolk premijerno vas očekuje promocija tamnog jakog ale piva – RIS, Russian Imperial Stout. Vaše nepce će na promociji moći uživati u svim pivima koje Zmajska pivovara nudi, ali u fokusu će biti ovaj carski stil, koji dolazi u čak dvije verzije: Russian Imperial Stout i Russian Imperial Stout Barrel Aged. Iz pivovare nam kažu da je Russian Imperial Stout nastao kao ljubavna izjava carici Katarini Velikoj, pa je stoga skuhano pivo s pozamašnom količinom alkohola i bogatih čokoladnih i kavastih aroma prženih sladova. Ako vam to nije dovoljno tada je Barrel Aged edicija kao stvorena za vas, jer je za poseban i potpun dojam odležala preko šest mjeseci u hrastovim bačvama od whiskeyja.

DarkonFest
Zmajska pivovara: Russian Imperial Stout.

Ali to nije sve, ovaj famozni događaj donosi još zmajskog sadržaja. Za fanove Igre prijestolja pripremljen je GoT pub kviz u kojem možete testirati svoje znanje. Na izložbeno prodajnom sajmu u Velikom Tolku očekuje vas prigodni promo asortiman Zmajske pivovare koji čine njihove cool majice, čaše i upaljači. Scørpiøn Art stiže sa svojim ručno rađenim figuricama, dioramama i nakitom. Inverzija također stiže sa šarolikim asortimanom iznimno popularnih Funko POP! figurica (i da, naravno, bit će i zmajeva), od kojih će se pokoja naći u nagradnom fondu u kojem sudjeluju i ostali sudionici sajma. Nema isprike, ako volite pivu, zmajeve i GoT znate koji vam je pravac kretanja.

DrakonFest
Scørpiøn Art: Bilbo’s house.

Što još možete poželjeti osim da i vaša ekipa pobjedi na kvizu i osvoji vrijedne nagrade. Dakle, upišite datum u kalendar, događanje starta u 14:00 h s prigodnom igrom na ploči – Drakon, koja vas vodi u svijet blaga i zmajske vatre. U 15:00 h slijedi GoT pub kviz, dok početak promocije RIS-a Zmajske pivovare počinje u 19:00 h, kada započinje i nagradna igra čiji će dobitnici biti izvučeni u 22:00 h.

pub kviz >

Sponzori Pub kviza su Zmajska pivovara, Inverzija webshop, Tolkien’s House, Scørpiøn Art.

Želite li sudjelovati u pub kvizu „Igra prijestolja“, morate se prijaviti kao ekipa do maksimalno četiri člana. Morate svojoj ekipi dati neki naziv. Prijavu pošaljite u inbox Facebook stranice puba Veliki Tolk ili na e-mail: inverzija@inverzija.net najkasnije do četvrtka 14. rujna u ponoć. U prijavi napišite pod ‘subject’: Pub kviz – (ime vaše ekipe). U poruci napišite imena članova vaše ekipe i barem jedan broj mobitela. Ukoliko se prijavi više ekipa no što je moguće sudjelovati, ekipe će biti odabrane slučajnim odabirom. Odabrane ekipe će o načinu sudjelovanja i ostalim potrebnim informacijama biti obaviještene onim putem kako su se i prijavile. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na e-mail. Svaki član/ica pobjedničke i drugoplasirane ekipe osvojit će poklon pakete naših velikodušnih sponzora.

DrakonFest
Inverzija webshop: Funko POP! Game Of Thrones Drogon.

nagradna igra >

Nagradna igra će se odvijati u oba puba, Tolkien’s House i Veliki Tolk, s početkom u 19:00 h. Uz svaku konzumaciju bilo koje pive Zmajske pivovare dijeliti će se nagradni kuponi na kojima treba ostaviti podatke te ih zatim ubaciti u za to predviđenu kutiju. Izvlačenje će biti u 22:00 h, te će svi prisutni dobitnici nagradu moći preuzeti već tada, u suprotnom će ići obavijest na e-mail te će se nagrada moći podići naknadno.

lokacija >

Check Also

Počeo je Animafest Zagreb 2024.

Svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb održava se u Zagrebu od 03. do 08. …

Animafest 2024: žanr u kategoriji dugometražnog filma

Svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb održat će se u Zagrebu od 03. do …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics