HBO razvija seriju o Jonu Snowu, kojeg će opet tumačiti Kit Harington!

Pa čini se da ćemo se uskoro opet vratiti u fantasy svijet Igre prijestolja. U potpuno neočekivanom potezu HBO je odlučio kako želi seriju koja bi u fokusu imala ni manje ni više nego Jona Snowa. Riječ je o prvom direktnom nastavku serije koji je za sada u vrlo ranoj fazi razvoja. Stoga još uvijek ništa nije zapisano u kamenu, ali ako spin-off zaživi u ulozi Jona Snowa ćemo opet gledati Kita Haringtona, koji je dva puta bio nominiran za Emmya upravo za tu izvedbu.

Projekt je doduše interesantan jer u teoriji zapravo može otvoriti vrata za povratak drugih preživjelih likova iz svijeta Igre prijestolja, poput Arye Stark (Maisie Williams), Sanse Stark (Sophie Turner) ili pak Brienne of Tarth (Gwendoline Christie). No glavno pitanje je da li nam treba još priča o liku ili likovima koje smo već više nego pristojno upoznali. Nije li više nego dovoljno što nam u kolovozu stiže prikvel serija House of the Dragon (Zmajeva kuća), a da i ne spominjemo ostale prikvel serije (10,000 Ships aka Nymeria, 9 Voyages aka The Sea Snake, Dunk and Egg i The Golden Empire) koje su u različitim fazama razvoja.

U osmoj i posljednjoj sezoni Igre prijestolja, Jon Snow je otkrio da je njegovo pravo ime Aegon Targaryen, te da je potencijalni nasljednik Željeznog prijestolja. U finalu serije protjeran je iz Westerosa te se zaputio u novi život sjeverno od Zida s Tormundom i ostatkom Slobodnog naroda.

HBO kao ni Kit Harington za sada nisu komentirali ovu najavu. Što vi mislite o tome?

Check Also

Foundation: David S. Goyer više nije showrunner Appleove serije!

Ranije ovog mjeseca pojavile su se informacije da se Appleova inače vrlo uspješna serija Foundation …

Prvi pogled na akcijski SF film Borderlands!

Lionsgate je konačno otkrio prvi pogled na njihov akcijski SF film Borderlands, adaptaciju popularnog serijala …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics