Dr. Brain: intrigantan trailer za Appleovu korejsku SF seriju

Apple je danas otkrio službeni trailer za korejsku SF seriju Dr. Brain koja na male ekrane stiže početkom idućeg mjeseca. Redatelj serije je Kim Jee-woon (A Tale of Two Sisters, A Bittersweet Life, The Good the Bad the Weird, I Saw the Devil, The Age of Shadows) koji ujedno i potpisuje scenarij zajedno s Kim Jin A i Koh Young-Jae. Dr. Brain je temeljen na vrlo popularnom istoimenom webtoonu autora Hongjacga i predstavlja prvu Appleovu korejsku seriju, ali i prvi televizijski projekt redatelja.

Radnja prati briljantnog neuroznanstvenika Sewona koji doživi užasnu osobnu tragediju kada njegova obitelj postane žrtvom misteriozne nesreće. Očajnički želeći otkriti što se dogodilo, ne preže od ničega kako bi riješio tragični misterij, provodeći “sinkronizaciju mozga” s mrtvima kako bi pristupio njihovim sjećanjima da bi pronašao tragove.

Glavne uloge tumače Lee Sun-kyun (Parasite), Lee You-young (Gansin), Park Hee-soon (My Name), Seo Ji-hye (Sa-rang-eui bul-sa-chak) i Lee Jae-won (Mr. Queen).

Seriju su za Apple TV plus producirali Bound Entertainment, Kakao Entertainment, StudioPlex i Dark Circle Pictures. Dr. Brain s premijernom epizodom od ukupno njih šest stiže već 04. studenog.

“Istina leži u vašem umu.”

Check Also

Novi teaser za Appleovu 2. sezonu serije Severance!

Objavljen je friški teaser za drugu sezonu jedne od najboljih Appleovih žanrovskih serija – Severance. …

Prvi trailer za seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Apple TV Plus konačno je objavio prvi trailer i poster za seriju Time Bandits, remake …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics