Dotrčao je novi, poboljšani Sonic the Hedgehog

Stigla je nova najava za igrani film o pustolovinama Sonica, legendarnog junaka Seginih igara za konzole. Ovaj put je njegov dizajn puno bolji iako film i dalje izgleda kao cinična, nemaštovita eksploatacija popularne franšize.

Kada je koncem travnja izašla prva kino najava za igrani film Sonic the Hedgehog, reakcije su bile… ne baš pozitivne. Po društvenim mrežama ljudi su se zgražali i rugali nesretnom Sonicu čija je kompjuterski animirana verzija zapela u onoj nesretnoj dolini između realizma i estetike crtanog filma. Reakcija ljubitelja franšize je bila toliko negativna da je redatelj filma Jeff Fowler početkom svibnja najavio kako će premijera filma biti odgođena dok kompjutorski animatori ne naprave novog i poboljšanog Sonica.

U filmu, Sonic (kojemu glas posuđuje Ben Schwartz iz serije Parks and Recreation) bježi iz svog zanimljivog i fantastičnog svijeta na Zemlju koju je puno jeftinije snimati za potrebe filma. Tamo upoznaje lokalnog šerifa (James MarsdenX-Men filmovi) koji mu pomaže da pobjegne zlom Doktoru Robotniku (Jim Carrey, čiji se antidepresivi neće kupiti sami od sebe) koji želi otkriti tajnu Sonicove brzine. Osobno, smatram da nema tog dizajna koji će spasiti ovaj film, ali hej, možda sam u krivu?

Sonic the Hedgehog, film o pustolovinama plavog ježa u tenisicama,  imat će premijeru 14. veljače 2020.

Check Also

Nova sezona animirane hit serije Rick i Morty od 21. lipnja ekskluzivno na HBO GO-u

Otkačena animirana serija Rick i Morty (Rick and Morty) se vraća s petom sezonom koja …

Star Trek: Prodigy, upoznajte glumačku ekipu i njihove likove!

Animirana serija Star Trek: Prodigy je najavljena još u travnju 2019. godine, dok je u …

Web Statistics