Dotrčao je novi, poboljšani Sonic the Hedgehog

Stigla je nova najava za igrani film o pustolovinama Sonica, legendarnog junaka Seginih igara za konzole. Ovaj put je njegov dizajn puno bolji iako film i dalje izgleda kao cinična, nemaštovita eksploatacija popularne franšize.

Kada je koncem travnja izašla prva kino najava za igrani film Sonic the Hedgehog, reakcije su bile… ne baš pozitivne. Po društvenim mrežama ljudi su se zgražali i rugali nesretnom Sonicu čija je kompjuterski animirana verzija zapela u onoj nesretnoj dolini između realizma i estetike crtanog filma. Reakcija ljubitelja franšize je bila toliko negativna da je redatelj filma Jeff Fowler početkom svibnja najavio kako će premijera filma biti odgođena dok kompjutorski animatori ne naprave novog i poboljšanog Sonica.

U filmu, Sonic (kojemu glas posuđuje Ben Schwartz iz serije Parks and Recreation) bježi iz svog zanimljivog i fantastičnog svijeta na Zemlju koju je puno jeftinije snimati za potrebe filma. Tamo upoznaje lokalnog šerifa (James MarsdenX-Men filmovi) koji mu pomaže da pobjegne zlom Doktoru Robotniku (Jim Carrey, čiji se antidepresivi neće kupiti sami od sebe) koji želi otkriti tajnu Sonicove brzine. Osobno, smatram da nema tog dizajna koji će spasiti ovaj film, ali hej, možda sam u krivu?

Sonic the Hedgehog, film o pustolovinama plavog ježa u tenisicama,  imat će premijeru 14. veljače 2020.

Check Also

The Sandman: 2. sezona serije dobila je tri nova kultna lika!

Vjerojatno ste primjetili da u prvoj sezoni Netflixove serije The Sandman nisu bili uključeni svi …

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics