Došao je prvi trailer za “The Huntsman: Winter’s War”

 

18112015_huntsman_post_1

Evo nam trailera za još jedan prikvel/spinoff! Uopće nije bitno je li prošli “Snow White and the Huntsman” bio dobar, jer po kiritici baš i nije, ali film je očito zaradio dovoljno novaca da omogući nastavak tako da ga uskoro i dobivamo. Negdje po putu su izgubili onaj ‘Snow White’ dio, možda zbog toga što nisu Kristen Stewart htjeli u nastavku, možda zato što ona nije htjela njih. Vjerujem da internet ima odgovore, ali meni ih se stvarno neda tražiti.

Ono što znamo je da se novi film zove “The Huntsman: Winter’s War” i da je sada u glavnoj ulozi Chris Hemsworth (Thor) kao Huntsman, dok glavnog antagonista i dalje tumači Charlize Theron (Mad Max: Fury Road) kao zla kraljica Ravenna. Novitet u glumačkoj postavi su Emily Blunt (Edge of Tomorrow) u ulozi ledene kraljice Freye i Jessica Chastain (The Martian) u ulozi ratnice Sare. Redatelj je i dalje Cedric Nicolas-Troyan.

Po traileru, čeka nas puno akcije, specijalnih efekata i izvrtanja priča braće Grimm. Hoće li konačni rezultat biti dobar? Ako vam je prethodni film bio dobar, možda i hoće. Nema sumnje da će film ponovno zaraditi dovoljno novaca da svi koji su radili na njemu budu zadovoljni.

U najgorem slučaju će zadovoljeni biti fanovi Chrisa Hemswortha, ali mislim da oni imaju drugačije kriterije za ocjenjivanje filmova.

Film u kina stiže 22. travnja iduće godine.

 

Check Also

Otkrijte simpatični kratki SF film Floaters

U dalekoj budućnosti dva svemirska broda susreću se plutajući nad futurističkim, distopijskim gradom, u ovom …

Made for Love: prvi teaser za komičnu žanrovsku HBO-ovu seriju!

HBO Max je objavio prvi teaser za nadolazeću komičnu, ali ujedno i vrlo mračnu distopijsku …

Web Statistics