Doom Patrol: trailer za 4. sezonu izaziva doslovnim krajem svijeta!

U slučaju da ne pratite DC-jevu seriju Doom Patrol to bi svakako trebalo promjeniti. Dolaze blagdani, vani je zima, i ako tražite novu opsesiju tada svakako savjetujemo Doom Patrol. Ne, to nisu klasični superheroji i serija je uz The Boyse dobrodošlo, otkačeno osvježenje. Četvrta sezona kuca na vrata, a kako još nismo stigli s vama podijeliti nedavno objavljeni trailer krajnje je vrijeme da to učinimo sada. Nova sezona serije podijeljena je u dva dijela. 08. prosinca na HBO Max premijerno stižu prve dvije epizode, a onda ide klasični recept jedne epizode po tjednu do prvog tjedna 2023. godine. Drugi dio sezone od šest epizoda se očekuje kasnije te godine, a kada će to točno biti još nije poznato.

Nadolazeća sezona počinje neočekivanim putovanjem tima u budućnost gdje ih očekuje neželjeno iznenađenje. Suočeni s neizbježnom propašću, Doom Patrol mora jednom zauvijek odlučiti što je važnije: vlastita sreća ili sudbina svijeta?

Glavne uloge tumače Matt Bomer (Larry Trainor), Matthew Zuk (Negative Man), April Bowlby (Rita Farr), Michelle Gomez (Madame Rouge), Brendan Fraser (Cliff Steele), Riley Shanahan (Robotman), Jovian Wade (Cyborg) i Mark Sheppard (Willoughby).

Još se ne zna hoćemo li dobiti petu sezonu serije Doom Patrol, jer HBO Max i Warner Bros. TV još nisu donijeli tu odluku. Budući da će se HBO Max i Discovery Plus spojiti u jednu uslugu streaminga u proljeće 2023., Warner Bros. Discovery je još jednom jasno stavio na znanje da će DC-jev sadržaj biti vitalni dio njihove strategije za digitalnu platformu. To zvuči obećavajuće, ali treba uzeti u obzir kako su ostali DC-jevi tv projekti terminirani. No s druge strane Doom Patrol konstantno prati pozitivan buzz i jako dobra gledanost, što ide u prilog potencijalnoj obnovi za novu sezonu.

Doom Patrol

Check Also

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics