Doom Patrol: prvi trailer za 2. sezonu!

HBO Max je objavio prvi trailer za vrlo iščekivanu drugu sezonu DC-jeve netipične superherojske serije Doom Patrol. Nova sezona dolazi pod rebrendingom kao originalna HBO Max serija. Prva sezona je bila vrlo dobra, zapravo neočekivano dobra, kako kritičarima tako i fanovima, i ako je suditi prema ovom traileru čini se da će i druga sezona biti barem takva. Ukoliko se još niste upoznali s ovom otkačenom serijom, vrijeme je da promjenite ploču, sumnjamo da ćete biti razočarani ako tražite nešto malo pomaknuto i čudnjikavo začinjeno sa superherojima ili bar nečem sličnom superherojima (grupa “nula” koji nastoje biti superherojima).

DC-jeva najčudnija grupa heroja – Cliff Steele aka Robotman (Brendan Fraser), Larry Trainor aka Negative Man (Matt Bomer), Rita Farr aka Elasti-Woman (April Bowlby), Jane aka Crazy Jane (Diane Guerrero) i Victor Stone aka Cyborg (Joivan Wade) – ponovo spašava svijet. To jest, ako uspiju pronaći način da odrastu … i figurativno i doslovno. Nakon poraza Mr. Nobodyja, pripadnici Doom Patrole su pretvoreni u svoje mini verzije i nasukani na Cliffovoj stazi za trkaće automobile. Ovdje će se pozabaviti svojim osjećajima izdaje od Nilesa Cauldera, poznatog i kao The Chief (Timothy Dalton), dok se suočavaju i s vlastitim osobnim problemima. A kako se svaki član suočava s izazovom da preraste vlastita prošla traumatična iskustva, morat će se i ujediniti kako bi zaštitili najnovijeg člana obitelji: Dorothy Spinner (Abigail Shapiro), Nilesovu kćer, čija je moć tajanstvena, ali i stvarna prijetnja svijetu.

Prve tri premijerne epizode druge sezone na HBO Max stižu 25. lipnja.

Osvrt na prvu sezonu potražite ovdje. Ako se još uvijek dvoumite oko gledanja napomenut ćemo da je ocjena za prvu sezonu na stranici Rotten Tomatoes vrlo visoka, čak 96% od kritičara.

Doom Patrol

Check Also

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Tomb Raider: Amazon radi na novom filmu, igranoj seriji i videoigri!

Amazon je po svemu sudeći odlučio zaigrati na veliko po pitanju Tomb Raidera. Prvo je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics