Dolittle: prvi trailer otkriva novi spin na klasičnu priču!

Universal Pictures je upravo objavio prvi trailer za film Dolittle. Glavnu ulogu tumači Robert Downey Jr. što je njegova prva uloga po izlasku iz Marvelovog kinematografskog svemira nakon što je tumačio famoznog Tonyja Starka, odnosno Iron Mana. Režiser filma je Stephen Gaghan (Syriana) koji je ujedno i koscenarist filma.

Universal je do sada potrošio 175 milijuna na adaptaciju filma (bez marketinga i distribucije), nadajući se kako će dobiti značajan hit. No produkciju su pratili problemi, počevši s odgodom kada je film s travnja 2019. prebačen na siječanj 2020. godine. Film je nedavno dosnimavan, a navodno je bila riječ o značajnijem zahvatu na kojem je kao scenarist radio Chris McKay (The LEGO Batman Movie), dok je dosnimavanja režirao Jonathan Liebesman (Teenage Mutant Ninja Turtles). Dosnimavanja su završena, a Dolittle koji je bio poznat i kao The Voyage of Doctor Dolittle je čini se opet na pravom traku. Jučer je plasiran prvi poster, a danas i trailer iz kojeg sami možete zaključiti koliko je ekipa iza filma bila uspješna s rješavanjem svih poteškoća.

Film je baziran na liku doktora Dolittlea, iz romana za djecu i mlade, engleskog pisca Hugha Loftinga. Već spomenuti Robert Downey Jr. je zvijezda filma, a uz njega glavne uloge tumače Antonio Banderas, Michael Sheen, Harry Collett i Jim Broadbent. Glasove posuđuju Rami Malek, John Cena, Octavia Spencer, Kumail Nanjiani, Emma Thompson, Marion Cotillard, Frances de la Tour, Carmen Ejogo, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Tom Holland i Craig Robinson.

Dolittle u kina stiže 17. siječnja 2020. godine.

Dolittle

Check Also

Uznemirujuće legende oživljavaju u horor seriji 50 States of Fright

Svaka država ima svoju horor priču! Quibi je objavio punokrvni trailer za antologijsku horor seriju …

Sputnik, friški trailer i datum izlaska jezivog ruskog SF filma

Jedan od žanrovskih filmova koji je svoju premijeru trebao doživjeti na ovogodišnjem Tribeca Film Festivalu …

Web Statistics