Doctor Strange in the Multiverse of Madness: otključajte novi epski trailer i tv spot!

Tijekom Super Bowla Marvel nas je počastio s novim trailerom i posterom za film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. No nakon tog epskog trailera uslijedio je i tv spot koji sadrži neke nove cool snimke koje nisu prikazane u traileru. Povrh svega toga Empire je također objavio i frišku promo fotografiju na kojoj se nalaze Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) i Wong (Benedict Wong) u razgovoru s Americom Chavez (Xochitl Gomez). Kako Empire navodi, radi se o fotki važnog razgovora između njih troje.

Marvelov kinematografski svemir otključava multisvemir i pomiče njegove granice dalje nego ikad prije. Skoro je stiglo vrijeme da se zaputimo u nepoznato s Doktorom Strangeom, koji, uz pomoć mističnih saveznika, kako starih tako i novih, prolazi kroz zapanjujuće i opasne alternativne stvarnosti.

Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) se pritajila nakon događaja iz serijala WandaVisiona, ali sada se ponovo vraća u igru i čini se da nije u potpunosti odustala od svojih snova o obitelji s Visionom. Zapravo, Scarlet Witch možda uopće ne ispadne ni saveznica Doktora Strangea. Naslov filma implicira da bi Wandina mentalna nestabilnost mogla igrati ključnu ulogu u priči. U stripu je Scarlet Witch dovoljno moćna da iznova ‘napiše/kreira’ stvarnost. Doduše Wanda iz MCU-a je puno psihički stabilnija od one stripa, ali i to bi se uskoro moglo promijeniti. No ono što je posebno zanimljivo je što će fanovi konačno imati prilike vidjeti neke od Foxovih Marvelovih likova u MCU-u. A prvi je ni manje ni više nego profesor Charles Xavier. Pogled je kratak ali vidimo Strangea u lisicama u pratnji Starkovih dronova Iron Legiona ispred vijeća sastavljenog od nekih moćnih heroja, uključujući profesora X-a. Sir Patrick Stewart reprizira ulogu za tu priliku.

Što se spota tiče zanimljiv je zato jer izaziva pojavom još jedne varijante Stephena Strangea u obliku Defendera Strangea. Također otkriva i novi pogled na debi zombi verzije Doctora Strangea i Wande Maximoff, koje smo do sada imali prilike vidjeti samo u Disneyjevoj animiranoj seriji What If…?

Redatelj filma je Sam Raimi (Spider-Man 1-3) prema scenariju kojeg potpisuju Jade Bartlett i Michael Waldron (Loki). Doctor Strange in the Multiverse of Madness u kina stiže već 06. svibnja.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Check Also

Resident Evil: Death Island, saga se nastavlja i stiže ovo ljeto!

Sony Pictures Home Entertainment je netom objavio prvi teaser trailer za Resident Evil: Death Island, …

Skydance je preuzeo Atlantis, a Colin Trevorrow je i dalje redatelj projekta!

Colin Trevorrow (Jurassic World) je odabrao svoj sljedeći filmski projekt, a nova avantura ga vodi …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics