Doctor Strange in the Multiverse of Madness: otključajte novi epski trailer i tv spot!

Tijekom Super Bowla Marvel nas je počastio s novim trailerom i posterom za film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. No nakon tog epskog trailera uslijedio je i tv spot koji sadrži neke nove cool snimke koje nisu prikazane u traileru. Povrh svega toga Empire je također objavio i frišku promo fotografiju na kojoj se nalaze Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) i Wong (Benedict Wong) u razgovoru s Americom Chavez (Xochitl Gomez). Kako Empire navodi, radi se o fotki važnog razgovora između njih troje.

Marvelov kinematografski svemir otključava multisvemir i pomiče njegove granice dalje nego ikad prije. Skoro je stiglo vrijeme da se zaputimo u nepoznato s Doktorom Strangeom, koji, uz pomoć mističnih saveznika, kako starih tako i novih, prolazi kroz zapanjujuće i opasne alternativne stvarnosti.

Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) se pritajila nakon događaja iz serijala WandaVisiona, ali sada se ponovo vraća u igru i čini se da nije u potpunosti odustala od svojih snova o obitelji s Visionom. Zapravo, Scarlet Witch možda uopće ne ispadne ni saveznica Doktora Strangea. Naslov filma implicira da bi Wandina mentalna nestabilnost mogla igrati ključnu ulogu u priči. U stripu je Scarlet Witch dovoljno moćna da iznova ‘napiše/kreira’ stvarnost. Doduše Wanda iz MCU-a je puno psihički stabilnija od one stripa, ali i to bi se uskoro moglo promijeniti. No ono što je posebno zanimljivo je što će fanovi konačno imati prilike vidjeti neke od Foxovih Marvelovih likova u MCU-u. A prvi je ni manje ni više nego profesor Charles Xavier. Pogled je kratak ali vidimo Strangea u lisicama u pratnji Starkovih dronova Iron Legiona ispred vijeća sastavljenog od nekih moćnih heroja, uključujući profesora X-a. Sir Patrick Stewart reprizira ulogu za tu priliku.

Što se spota tiče zanimljiv je zato jer izaziva pojavom još jedne varijante Stephena Strangea u obliku Defendera Strangea. Također otkriva i novi pogled na debi zombi verzije Doctora Strangea i Wande Maximoff, koje smo do sada imali prilike vidjeti samo u Disneyjevoj animiranoj seriji What If…?

Redatelj filma je Sam Raimi (Spider-Man 1-3) prema scenariju kojeg potpisuju Jade Bartlett i Michael Waldron (Loki). Doctor Strange in the Multiverse of Madness u kina stiže već 06. svibnja.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Check Also

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics