Doctor Strange in the Multiverse of Madness: nove fotke iz filma!

Marvel Studios izbacio je četiri nove slike iz nadolazećeg filma Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Doktor Strange u multiverzumu ludila). Fotografije pružaju dobar pogled na četiri središnja lika — doktora Strangea (Benedict Cumberbatch), Wandu Maximoff aka Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Wonga (Benedict Wong) i novu pridošlicu franšize Americu Chavez aka Miss America (Xochitl Gomez). Redatelj filma je Sam Raimi (Spider-Man 1-3) prema scenariju kojeg potpisuju Jade Bartlett i Michael Waldron (Loki).

Marvelov kinematografski svemir otključava Multiverzum i pomiče njegove granice dalje nego ikad prije. Skoro je stiglo vrijeme da se zaputimo u nepoznato s doktorom Strangeom, koji, uz pomoć mističnih saveznika, kako starih tako i novih, prolazi kroz zapanjujuće i opasne alternativne stvarnosti.

Film obećava veće naslanjanje na horor elemente dok doktor Strange nastoji počistiti nered koji je napravio u Spiderman: No Way Home (Spider-Man: Put bez povratka). Iz ranije objavljenog trailera izgleda da Strange treba pomoć Wande Maximoff, koja se pritajila nakon događaja iz serijala WandaVisiona.

“Puno se toga događa u njemu.” – izjavio je Cumberbatch za Empire Magazine. “To je veliki film. Bit će to prava ludnica. I ako to donese razinu ambicije koju ima, dobit ćemo uspjeh na razini Spideyja. Eto, zataknut ću svoju zastavu u pijesak.”

Također potvrđeno je i da ćemo u filmu sigurno vidjeti Patricka Stewarta, ali i Toma Hiddlestona, jer im se imena pojavljuju u najavama za prikazivanje u kinima.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness u kina stiže već 06. svibnja.

Doctor Strange In The Multiverse Of Madness

Doctor Strange In The Multiverse Of Madness

Doctor Strange In The Multiverse Of Madness

Doctor Strange In The Multiverse Of Madness

Check Also

Foundation: David S. Goyer više nije showrunner Appleove serije!

Ranije ovog mjeseca pojavile su se informacije da se Appleova inače vrlo uspješna serija Foundation …

Otkriveno je kada stiže HBO-ova serija o Harryju Potteru!

Nakon što je J. K. Rowling bila minimalno uključena u iščekivani specijal Harry Potter 20th …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics