Projekt Dobrodošli u Blumhouse predstavlja 8 nadolazećih jezivih filmova

Amazon Prime je najavio osam žanrovskih filmova koje su producirali Jason Blum za Blumhouse Television i Amazon Studios. Projekt “Dobrodošli u Blumhouse” (Welcome to the Blumhouse) predstavit će se u listopadu, prigodno za Noć vještica. Riječ je o programu osam uznemirujućih filmova pri čemu svaki od njih predstavlja prepoznatljivu viziju i jedinstvenu perspektivu na zajedničke teme usredotočene na obitelj i ljubav kao iskupiteljske ali i destruktivne sile. To je ujedno i prvi takav program Amazonovih originalnih filmova za Prime Video koji je tematski povezan.

Amazon će za početak lansirati četiri filma koji će biti prikazivani u tandemu. 06. listpada na rasporedu su: The Lie, u kojem glavne uloge tumače Mireille Enos (The Killing), Peter Sarsgaard (An Education) i Joey King (The Conjuring), a redateljica je Veena Sud (The Killing, 7 Seconds) i Black Box u kojem su glavne zvijezde Mamoudou Athie (Jurassic World 3), Phylicia Rashad (Creed), Amanda Christine (Colony), Tosin Morohunfola (The Chi), Charmaine Bingwa (Trees of Peace) i Troy James (Scary Stories to Tell in the Dark), a redatelj je Emmanuel Osei-Kuffour Jr. (Born with It).

13. listopada stižu filmovi: Evil Eye, redatelja Elana Dassanija i Rajeeva Dassanija (A Day’s Work, Jinn) te izvršne producentice Priyanke Chopre Jonas (Quantico, White Tiger) u kojem glavne uloge tumače Sarita Choudhury (Lady in the Water), Sunita Mani (GLOW), Omar Maskati (Unbelievable) i Bernard White (Silicon Valley), te Nocturne, kojeg je napisao i režirao Zu Quirke (Zugzwang, Ghosting), a glavne uloge tumače Sydney Sweeney (The Handmaid’s Tale), Madison Iseman (Jumanji: The Next Level, Annabelle Comes Home), Jacques Colimon (The Society) i Ivan Shaw (Insecure, Casual). Druga “serija” od preostala četiri filma na Amazon Prime dolazi 2021. godine.

“Ove jezive priče imaju za svakoga ponešto – spremne zastrašiti i oduševiti fanove žanra ali i pridošlice – a mi smo uzbuđeni što ih možemo podijeliti s našim korisnicima usluge Prime Video.” – izjavila je Julie Rapaport, suvoditeljica za filmove za Amazon Studios.

The Lie
Black Box
Evil Eye
Nocturne

Welcome to The Blumhouse

Check Also

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics