Dobitnici ulaznica za sf film “Chappie”

 

04032015_chappie

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri u kojoj smo dijelili ulaznice za sf film “Chappie”. Naši sponzori, Continental film i Cineplexx kina čestitaju sretnim dobitnicima i žele Vam uzbudljivu i napetu pustolovinu s filmom.

Dobitnici po dvije ulaznice koji su uspješno odgovorili na postavljena pitanja i imali sreće prilikom izvlačenja su: Martina Havoić, Vedrana Matak, Marija Gizdić, Mirna Martinović i Vedran Sladić.

Molimo dobitnike koji su propustili označiti lokaciju gledanja filma da se jave na naš e-mail: inverzija@inverzija.net sa svojim punim imenom i prezimenom te kinom u kojem žele pogledati film (Cineplexx Centar Kaptol, Cineplexx City Center one East Zagreb ili Cineplexx City Center one Split).

Vaša imena ćemo proslijediti na kino blagajne gdje će te uz osobnu iskaznicu moći podići osvojene ulaznice. Film možete pogledati u bilo kojem terminu dokle god se nalazi na repertoaru odabranog kina.

Čestitkama se naravno pridružujemo i mi, a svima koji nisu imali sreće ovaj puta želimo istu u našim narednim nagradnim igrama. Hint, u sljedećoj opet dijelimo knjige 🙂 Do igranja!

Check Also

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Dobitnici nagrada iz filma Predator: Evolucija

Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem ste …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics