Dobitnici ulaznica, majica i Funko POP! figurice iz filma Kong: Otok lubanja

 

06032017_kong_otok_lubanja_post_1

Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili majice, ulaznice za film i veliku Funko POP! figuricu s likom King Konga iz filma Kong: Otok lubanja koji trenutačno hara našim kinima.

Konačno je stiglo vrijeme da čestitamo dobitnicima i poželimo im uživanciju s osvojenim majcama koje je ustupio distributer filma Blitz Film & Video distribucija, isto kao što dobitnicima ulaznica i Funko POP! figurica koje je osigurala Inverzija želimo nezaboravnu pustolovinu s istima. No da dalje ne dužimo, dobitnici su:

Majice: Tonči Lučić i Branka Šainović.

Funko POP! figurica: Ante Kovač.

Kino ulaznice: Iva Lelas i Marija Šoštarić.

Molimo sretne dobitnike da se jave na naš e-mail: inverzija@inverzija.net sa svojim punim imenom i prezimenom te adresom na koju ćemo poslati osvojene nagrade. Svima koji ovaj puta nisu imali sreće želimo istu u našim narednim nagradnim natječajima. Novu priliku je aktualna odmah, te možete osvojiti kino ulaznice za SF triler Trag života (Life).

Za one koji su si zaista željeli nešto iz naše ponude Funko asortimana preostaje da se uputite na Inverzijin webshop i napravite narudžbu za vašu najdražu Funko POP! figuricu.

Check Also

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Dobitnici nagrada iz filma Venom

Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem ste …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics