Dobitnici ulaznica i Funko POP! figurica s likovima iz animiranog filma Vaiana

 

29112016_moana_nagradnjaca_post_1

Hvala svima na sudjelovanju u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za Disneyjev animirani film Vaiana, te Funko POP! figurice s likovima iz spomenutog filma. Stiglo je vrijeme da čestitamo dobitnicima i poželimo im da uživaju u magičnoj pustolovini s filmom za koji je ulaznice osigurao distributer filma, tvrtka 2i Film. Dobitnicima Funko POP! figurica koje je osigurala Inverzija želimo dobru zabavu s istima. Nećemo se buniti ni ako poželite upotpuniti kolekciju. Vjerujemo da svi već znate kako doći do Inverzijinog webshopa.

No da dalje ne dužimo, sretni dobitnici koji su uspješno odgovorili na postavljeno pitanje i imali sreće prilikom izvlačenja su:

Marija Rakuljić (1×2 ulaznice), Ernest Kuna (1×2 ulaznice), Mario Bobek (1×2 ulaznice), Luka Sanders (Funko POP!) i Nina Butorajac (Funko POP!).

Molimo sretne dobitnike Funko POP! figurica da se jave na naš e-mail: inverzija@inverzija.net sa svojim punim imenom i prezimenom te adresom na koju ćemo poslati osvojene nagrade. Dobitnike ulaznica također molimo da nam se što prije jave na naš mail i to s informacijom koji dan bi željeli pogledati film i točno u koje vrijeme (birate između bilo kojeg termina odabranog kina, od idućeg tjedna pa sve dok se film nalazi na programu.) Svima koji ovaj puta nisu imali sreće želimo istu u našim narednim nagradnim igrama. Nove prilike su odmah iza ugla.

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics