Dobitnici torbe, punjača, Funko POP! figurica i ostalih cool stvari iz filma Kapetan Amerika: Građanski rat

 

06062016_Civil_War_nagradna_post

Zahvaljujemo se svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnoj igri u kojoj smo dijelili torbu za laptop, multifunkcijski punjač, maskicu za mobitel, plakate i Funko POP! figurice s likovima iz filma Kapetan Amerika: Građanski rat. Kao što smo i očekivali igralo vas je mnogo, pa ste morali imati nešto više sreće da baš vas odaberemo kao dobitnika, iako smo djelili više nego pristojan fond nagrada.

Čestitamo dobitnicima i želimo im da uživaju u fantastičnim nagradama koje nam je većinom ustupio distributer filma 2i Film.

Dunja Tomić (torba), Vladimir Rakoš (punjač), Marija Šušel (maskica za mobitel), Valentina Filipović (plakat), Nikola Tomac (Funko POP! Captain America) i Petra Blažević (Funko POP! Iron Man).

Molimo sretne dobitnike da se jave na naš e-mail: inverzija@inverzija.net sa svojim punim imenom i prezimenom te adresom na koju ćemo poslati osvojene nagrade. Svima koji ovaj puta nisu imali sreće želimo istu u našim narednim nagradnim igrama. Nove prilike su odmah iza ugla. Za one koji nisu osvojili megapopularne Funko POP! figurice, a zaista su ih željeli na svojoj polici preostaje da se uputite na Inverzijin webshop i naručite onu koja vam je najviše zapela za oko.

Check Also

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Dobitnici nagrada iz filma Venom

Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem ste …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics