Dobitnici nagradne igre Total Recall

Završila je nagradna igra Total Recall. Zahvaljujemo se našem sponzoru Continental filmu na ustupljenim nagradama i sve pozivamo da pogledaju film Total Recall u kinima.

Dobitnici majica iz filma Total Recall su:

Mario Bebek, Dario Ivanuša, Valentina Lelas i Siniša Serdar. Čestitamo dobitnicima! Javite nam adresu za dostavu majica na e-mail: inverzija@inverzija.net i napišite veličinu majice koju želite. Ako nemamo vašu veličinu, šaljemo vam majicu najbliže željenoj veličini.

Dobitnica blu-raya Totalni opoziv je:

Iva Badnjak. Bravo Iva! Javi nam na e-mail: inverzija@inverzija.net adresu na koju da pošaljemo disk i nadamo se da ćeš uživati u filmu.

• Dobitnici ulaznica za film Total Recall su:

Jasenka Serdar i Ozren Čučković koji će film gledati u Zagrebu i Rozana Lazaneo koja je osvojila ulaznice za Cineplexx u Splitu. Čestitamo. Obavijestit ćemo vas u inbox na facebooku kada i gdje možete podići ulaznice za film.

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri i za kraj pogledajte i pročitajte zanimljivosti koje su osvojile nagrade.

Squeamish Smooching
It’s nothing new for husband-and-wife team Kate Beckinsale and Len Wiseman to work together. Their romance first spawned on the set of 2003’s “Underworld,” after all. But Colin Farrell got weirded out: “Kissing her was a little bit dodgy ’cause the director, her husband, wasn’t kind enough to leave the room. Being a director he had to watch the scene. It’s a little bit creepy.”

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

6 comments

 1. Poštovani Sliver,

  Valentina je odgovorila brže od nas, jer smo otišli na zasluženi godišnji odmor. No kako se ovo pretvorilo u pravu malu raspravu moramo se i mi izjasniti o našem stajalištu. Nismo ludi za copy paste varijantama, ali ih nismo ni zabranili pa se stoga uredno računaju. Glavna stavka je zaista u tome da smo lijepo napomenuli gdje se odgovori na nagradnu igru postaju, i da je tomu bilo tako najvjerojatnije je da bi i dobio tu majicu jer si prije ostavio svoj post nego Valentina. Više pažnje i sreće drugi put…

  Lp,

 2. Pa zato ja i živim u Hrvatskoj. xD
  Ne, nije na ovoj stranici, po stoti put. Zar nije moguće da je netko vašu recenziju uzeo za svoj blog pa ja kopirala? Šta ste toliko naporni? Ima stotine nagradnih igri u kojima možete osvojiti istu ovakvu majicu.

  • Stavite onda link ovdje na taj blog (nadam se da nije Vaš), pa da vidimo. Nije bitna majica ovdje, nego ste problem Vi i način na koji ste osvojili ovu nagradu. Ovakvim ponašanjem ste pokazali svoje pravo lice: bahatost u prvoj rečenici i nadalje lijenost/neznanje napisati osobni odgovor na nagradno pitanje. Nadam se da će Vas u budućim nagradnim igrama članovi inverzije.net ignorirati.

 3. Ne znam na kojoj ste to drugoj stranici našli moj odgovor, možda ovoj ?!
  http://inverzija.net/?p=3306

  To je jedina stranica gdje sam stavio taj odgovor. To znači da ste s portala inverzija.net ukrali moj odgovor i stavili ga na njihovu facebook stranicu. Nadalje još imate obraza lagati da ste kopirali odgovor s neke druge stranice i priznajete da ste kopirali moj odgovor od riječi do riječi. Sami ste sebe pokopali, jadno i sramota.

  Također je žalosno da nitko od admina/urednika nije reagirao u ovom slučaju te je odmah proslijedio nagradu dotičnoj plagijatorici (umjesto da je dao nagradu nekom drugom poštenom natjecatelju). Ovakve stvari se samo mogu događati u Hrvatskoj -_-

 4. Poštovani,

  ne znam prema kojim kriterijima Vi birate pobjednike, ali moram ukazati na nepravdu u odabiru jednog od pobjednika u ovoj nagradnoj igri (za majicu). Znači, 10. kolovoza sam stavio svoj odgovor na Vaš portal u vezi ove nagradne igre, a dotična Valentina Lelas je kopirala moj odgovor na Vašu facebook stranicu dva dana kasnije tj. 12. kolovoza. Budući da stalno naglašavate kako ste objektivni i pravedni, a u ovom slučaju ste kao kriterij uzeli sadržajno najbolji odgovor (a moj je među njima), molim Vas da ispravite ovu očiglednu pogrešku. Nije da se “grebem” za nagradu, ali budući da ste moj odgovor uzeli kao jedan od boljih, molim Vas da se do kraja držite svojih principa.

  PS. Kao dokaze prilažem slike sa odgovorima i datumima, na kojima se vidi da je dotična kopirala moj odgovor.

  Hvala.

  Moj odgovor:
  http://i48.tinypic.com/2qu4zut.png

  Plagijat:
  http://i47.tinypic.com/35340uo.png

  • Poštovani silver,

   lijepo je napisano da se odgovori stavljaju na facebook stranicu, citiram: ”Svoje odgovore postajte kao komentar ispod ovog posta na našim FACEBOOK STRANICAMA!: facebook.com/inverzija. Majice osvajaju komentari prema odabiru žirija portala inverzija.net”

   Prema tome, mislim da se Vaš komentar nije brojio. A isti Vaš odgovor sam našla na drugoj stranici, a ne ovdje, lijepo je napisano da možemo kopirati odgovore sa stranica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics