Dobitnici nagradne igre Total Recall

Završila je nagradna igra Total Recall. Zahvaljujemo se našem sponzoru Continental filmu na ustupljenim nagradama i sve pozivamo da pogledaju film Total Recall u kinima.

Dobitnici majica iz filma Total Recall su:

Mario Bebek, Dario Ivanuša, Valentina Lelas i Siniša Serdar. Čestitamo dobitnicima! Javite nam adresu za dostavu majica na e-mail: inverzija@inverzija.net i napišite veličinu majice koju želite. Ako nemamo vašu veličinu, šaljemo vam majicu najbliže željenoj veličini.

Dobitnica blu-raya Totalni opoziv je:

Iva Badnjak. Bravo Iva! Javi nam na e-mail: inverzija@inverzija.net adresu na koju da pošaljemo disk i nadamo se da ćeš uživati u filmu.

• Dobitnici ulaznica za film Total Recall su:

Jasenka Serdar i Ozren Čučković koji će film gledati u Zagrebu i Rozana Lazaneo koja je osvojila ulaznice za Cineplexx u Splitu. Čestitamo. Obavijestit ćemo vas u inbox na facebooku kada i gdje možete podići ulaznice za film.

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri i za kraj pogledajte i pročitajte zanimljivosti koje su osvojile nagrade.

Squeamish Smooching
It’s nothing new for husband-and-wife team Kate Beckinsale and Len Wiseman to work together. Their romance first spawned on the set of 2003’s “Underworld,” after all. But Colin Farrell got weirded out: “Kissing her was a little bit dodgy ’cause the director, her husband, wasn’t kind enough to leave the room. Being a director he had to watch the scene. It’s a little bit creepy.”

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics