Dobitnici majica, privjesaka i Funko POP! figurica iz filma “War for the Planet of the Apes”

Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem ste mogli osvojiti majice, privjeske/otvarače ili Funko POP! War for the Planet of the Apes figurice. Ovaj puta je netočnih odgovora bilo toliko mnogo da smo jedva pronašli dobitnike za sve raspoložive nagrade. Prilikom novog natječaja dajte si malo vremena i pročitajte pažljivo pitanje, da vam ne promaknu fantastične nagrade.

Konačno je stiglo vrijeme da čestitamo dobitnicima i poželimo im uživanciju s cool promo majicama i privjescima/otvaračima koje nam je ustupio distributer filma Blitz Film & Video distribucija i našim već prepoznatljivim Funko POP! figuricama. No da dalje ne dužimo, oni koji će u poštanskom sandučiću pronaći svoje nagrade su:

Majice: Magdalena Ondrušek, Nikolina Krznarić-Čabraja i Jadranka Kaleb Franin.
Funko POP! figurice: Marko Lukač.
Privjesci/otvarači: Mario Bobek, Matea Popović i Petra Blažević.

Molimo sretne dobitnike da se jave na naš e-mail: inverzija@inverzija.net sa svojim punim imenom i prezimenom te adresom na koju ćemo poslati osvojene nagrade. Svima koji ovaj puta nisu imali sreće želimo istu u našim narednim nagradnim natječajima. Nova prilika stiže već ovaj tjedan.

Ostalima koji su si zaista željeli nešto iz War for the Planet of the Apes asortimana preostaje da se uputite na Inverzijin webshop i napravite narudžbu za vašu najdražu stvarčicu.

Check Also

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Dobitnici nagrada iz filma Venom

Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem ste …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics