Dobitnici nagrada iz filma Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!

Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem se moglo osvojiti torbu, loptu, termosicu, šalicu, set s naljepnicama/privjescima/slagalicama, pribor za pisanje i kino ulaznice za animirani film Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju! (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation). Većinu ovih nadprirodno cool nagrada osigurao nam je sponzor i distributer filma Continental film pa im se ovim putem zahvaljujemo. No da dalje ne dužimo, dobitnici su:

Torba: Kristina Španić
Lopta: Mia Milković
Termosica: Dario Brajković
Šalica: Matija Opašić
Set s naljepnicama/privjescima/slagalicama: Iva Lelas
Pribor za pisanje: Goga Hajdin

Kino ulaznice smo podijelili ranije te smo se za njih javili direktno dobitnicima na mail, tako da na vrijeme stignu pogledati film.

Čestitamo sretnim dobitnicima i molimo da se jave na naš e-mail: inverzija@inverzija.net sa svojim punim imenom i prezimenom te adresom na koju ćemo poslati osvojene nagrade. Svima koji ovaj puta nisu imali sreće želimo istu u našim narednim nagradnim natječajima. Prvi novi natječaj će biti aktivan već ovaj vikend, stoga ne propustite provjeriti o čemu se radi.

P.S. S obzirom da nam je trebalo nešto duže za objavu dobitnika, i s obzirom da vas je zaista puno igralo, sigurno će biti razočaranih, i upravo radi toga tu je i jedna blic nagradna, gdje porukom na naš mail: inverzija@inverzija.net možete osvojiti kino ulaznice ako ste ih priželjkivali a niste osvojili jer film Hotel Transilvanija 3 još uvijek igra u kinima (odmah javite i koje kino), a ostala nam je i jedna lopta za plažu (za nju odmah navedite adresu). Stoga ćemo među najbržima odabrati još bar dvoje dobitnika i njima se povratno javiti na mail. S(f)reeeeeeeetno!

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics