Dobitnici majica i ručnika s motivom iz filma “Godzilla”

 

06062014_godzilla

Nagradnu igru u kojoj smo djelili fantastične majice i ručnik s motivim iz filma “Godzilla” omogućio je distributer filma, Blitz Film i Video distribucija. Igralo vas je mnogo, a imali smo samo četiri nagrade pa ste morali imati zaista puno sreće da baš vas odaberemo iz mnoštva točnih odgovora. Vjerojatno ste primjetili da umjesto kape djelimo ručnik koji je zaista cool pa sumnjamo da će se sretni dobitnik žaliti na zamjenu nagrade.

Također želimo napomenuti da je za sudjelovanje u našim nagradnim igrama potrebno ispravno odigrati kviz koji se sastoji od tri pitanja, a ne samo ostaviti komentar što želite osvojiti. Komentari su samo bonus da vam dodijelimo nagradu koja vam je najdraža ako vas izvučemo kao dobitnika i bilo bi poželjno da imena u komentarima odgovaraju onima kojima se igrate u kvizu da znamo tko želi koju nagradu.

Dobitnici Godzilla majica: Tamara Franjević, Tomislav Lebar i Adrijan Marković.

Dobitnik Godzilla ručnika: Siniša Serdar.

Molimo sretne dobitnike da nam na naš e-mail: inverzija@inverzija.net jave puno ime i prezime te adresu na koju možemo poslati osvojene nagrade.

Ekipa portala Inverzija.net čestita dobitnicima, a svima koji nisu imali sreće ovaj puta želimo istu u našim narednim nagradnim igrama. Do igranja!

Check Also

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Dobitnici nagrada iz filma Venom

Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem ste …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics