Dobitnici majica i Funko POP! figurica iz filma Wonder Woman

Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem ste mogli osvojiti majice i Funko POP! Wonder Woman figurice.

Konačno je stiglo vrijeme da čestitamo dobitnicima i poželimo im uživanciju s cool promo majicama koje nam je ustupio distributer filma Blitz Film & Video distribucija i našim već prepoznatljivim Funko POP! figuricama. No da dalje ne dužimo, oni koji će u poštanskom sandučiću pronaći svoje čudo su:

Majice: Tamara Crnković, Vedran Patača i Vlado Hostić.
Funko POP! figurice: Ana Marija Lenković i Marko Tus.

Utješna nagrada: Tea Kučinić Panić.

Molimo sretne dobitnike da se jave na naš e-mail: inverzija@inverzija.net sa svojim punim imenom i prezimenom te adresom na koju ćemo poslati osvojene nagrade. Svima koji ovaj puta nisu imali sreće želimo istu u našim narednim nagradnim natječajima. Nove prilike stižu već ovaj tjedan, i to čak dvije, prvo vas očekuje natječaj za Planet majmuna: Rat, a nakon toga slijedi onaj za novi blockbuster Valerian i grad tisuću planeta.

Ostalima koji su si zaista željeli nešto iz Wonder Woman asortimana preostaje da se uputite na Inverzijin webshop i napravite narudžbu za vašu najdražu stvarčicu.

Check Also

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Dobitnici nagrada iz filma Venom

Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem ste …

Web Statistics