Dobitnici fantastičnih knjiga “Vitez Sedam Kraljevina” i “Ocean na kraju staze”

 

22042015_NagIgra_Gaiman_Martin_post

Zahvaljujemo se svim sudionicima nagradne igre u kojoj ste mogli osvojiti knjige Vitez Sedam Kraljevina autora Georgea R. R. Martina, i Ocean na kraju staze Neila Gaimana. Također zahvaljujemo i nakladničkoj kući Algoritam koja nam je ustupila nekoliko primjeraka ovih zanimljivih žanrovska ostvarenja. Već uobičajeno igralo vas je mnogo i većina vas je bila dobro pripremljena, što je naš zadatak odabira učinilo još težim, pa da više ne duljimo…

Dobitnici, kojima želimo ugodno čitanje su: Slaven Karakaš (Vitez Sedam Kraljevina), Damira Poljak (Vitez Sedam Kraljevina), Josipa Babić (Ocean na kraju staze) i Vlatka Maligec (Ocean na kraju staze).

Molimo sretne dobitnike da se jave na naš e-mail: inverzija@inverzija.net sa svojim punim imenom i prezimenom te adresom na koju ćemo poslati primjerak knjige.

Čestitamo dobitnicima, a svima koji nisu imali sreće ovaj puta, želimo istu u našim sljedećim nagradnim igrama, od kojih vas iduća očekuje već ovaj tjedan i da pogađate riječ je o promo materijalima iz filma Pobješnjeli Max: Divlja cesta. Do igranja!

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics