Dobitnici cool stvarčica s motivima iz filma “Pixels”

 

18082015_Pixels_nagradna_post

Možda se film Chrisa Columbusa nije pokazao kao hit, ali nagradna igra “Pixels” svakako jest. Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri u kojoj smo dijelili usb-ove, bilježnice, setove igraćih karata, torbice, magnete i hladnjake za limenke s motivima iz filma Pixels. Cool nagrade osigurao nam je naš sponzor i distributer filma Continental film pa im se ovim putem zahvaljujemo. Da dalje ne dužimo, oni koje je sreća piksalizirala su:

Veronika Lelas (usb), Valentina Bagarić (usb), Ivan Kuzmić (bilježnica), Vladimir Bertić (hladnjak), Suzana Šainović (hladnjak), Ivana Badnjak (magneti), Dalibor Geleđer (torbica), Fran Popović (torbica), Ivan Pleša (igraće karte), Goran Strelec (igraće karte), Lara Violić (igraće karte) i Sofija Kovačević (igraće karte).

Molimo sretne dobitnike da se jave na naš e-mail: inverzija@inverzija.net sa svojim punim imenom i prezimenom te adresom na koju ćemo poslati nagrade.

Čestitamo dobitnicima, a svima koji nisu imali sreće ovaj puta, želimo istu u našim sljedećim nagradnim igrama. Hint, sljedeća nagradna je odmah iza ugla… do igranja!

Check Also

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Dobitnici nagrada iz filma Venom

Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem ste …

One comment

  1. Baš sam se nadala USB-u. Al čestitke dobitnicima! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics