Dobitnici cool majica s motivom iz filma “Jupiter u usponu”

 

15022015_JupiterAsc_nag_feat

Puno vas je odigralo nagradnu igru u kojoj smo dijelili fantastične majice s tematikom iz sf filma Jupiter u usponu, ali dosta vas je i netočno odgovorilo na postavljena pitanja pa sljedeći puta obratite malo više pažnje da vam nagrade ne iskliznu iz ruke samo tako. Cool majice osigurao nam je distributer filma Blitz Film & Video distribucija pa im se ovim putem zahvaljujemo. Dobitnike je bilo teško odabrati, pa je malo i potrajalo jer opet je bilo onih koji nisu ostavili komentare te stoga nismo znali koju nagradu žele, isto kao što je bilo i onih koji su ostavili samo komentar, bez da su odigrali nagradni kviz. No toliko o tome, vrijeme je da konačno objavimo i dobitnike, a oni su: Tamara Franjević, Jadranka Vuraić-Vojnić, Danijel Culjak i Matija Grabar.

Molimo sretne dobitnike da se jave na naš e-mail: inverzija@inverzija.net sa svojim punim imenom i prezimenom te adresom na koju ćemo poslati nagrade.

Čestitamo dobitnicima, a svima koji nisu imali sreće ovaj puta, želimo istu u našim sljedećim nagradnim igrama. Hint, sljedeća nagradna ide za koji dan i ovaj puta vodimo vas u kino, nismo već dugo 🙂

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics