Dobili smo novi pogled na Bessonov sf film “Valerian i grad tisuću planeta”

 

06102016_valerian_post_0

Studio EuropaCorp objavio je friške fotografije i prvi poster za film Valerian i grad tisuću planeta (Valerian and the City of a Thousand Planets), redatelja i scenarista Luca Bessona (Peti element). Riječ o adaptaciji popularnog strip serijala “Valerian and Laureline” autora Pierrea Christina i ilustratora Jean-Claudea Mézièresa.

Valerian (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda diljem svemira. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnericom Laureline, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama.
Pod direktivom njihovog zapovjednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslani na misiju u međugalaktički grad Alphu, rastuću metropolu koja je sastavljena od tisuću planeta. Alpha ima sedamnaest milijuna stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve te će nevidljive sile dovesti cijeli grad u veliku opasnost.

Ostale uloge tumače Ethan Hawke, Rutger Hauer, John Goodman, Herbie Hancock i Rihanna.

Film u kina stiže 21. srpnja 2017. godine.

Valerian and the City of a Thousand Planets

06102016_valerian_post_2

06102016_valerian_poster

Check Also

Fotke sa seta otkrivaju bolji pogled na Batmana

The Batman je kao što već vjerojatno znate u produkciji, i tek što je krenulo …

Star Trek: Discovery, otkriven je prvi promo art za 3. sezonu

Za sada se čini da će ovo biti jako dobra godina za Star Trek. Trenutno …

Web Statistics