DMZ: prvi trailer otkriva očajnu Rosario Dawson kako navigira postapokaliptičnim Manhattanom

HBO Max je objavio prvi trailer i poster za njihovu limitiranu postapokaliptičnu seriju DMZ. Riječ je o adaptaciji DC-jevog istoimenog, hvaljenog strip serijala autora Briana Wooda i crtača Riccarda Burchiellija. Tvorac serije i izvršni producent je Ava DuVernay (When They See Us) koja je ujedno i režirala prvu od ukupno četiri epizode. Drugi redatelj na projektu je Ernest R. Dickerson (Raised By Wolves), dok je showrunner Robert Patino (Westworld). Patino također potpisuje scenarij DMZ-a (Westworld, Sons of Anarchy) i jedan je od izvršnih producenata. Seriju su producirali ARRAY Filmworks i Warner Bros. Television.

Alma Ortega postaje simbol nade na demilitariziranom otoku Manhattana dok pokušava pronaći svog sina izgubljenog tijekom Drugog američkog građanskog rata. To je priča o razdvojenom narodu koji se okuplja. Imamo građanski rat između Slobodnih Američkih Država i Sjedinjenih Američkih Država. Radnja se odvija osam godina od postojanja DMZ-a u kojem vladavinu prava u osnovi diktira najmoćnija osoba u datom trenutku.

Glavne uloge tumače Rosario Dawson (Briarpatch, Ahsoka), Benjamin Bratt (Doctor Strange), Freddy Miyares (When They See Us), Hoon Lee (Banshee), Jordan Preston Carter (The Haves and the Have Nots) i Venus Ariel (NCIS: New Orleans).

Sve četiri epizode serije premijerno stižu na HBO Max već 17. ožujka.

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics