Dispatches From Elsewhere: novi pogled na neobičnu antolgijsku seriju

AMC je objavio novi pogled na njihovu nadolazeću antologijsku seriju Dispatches From Elsewhere.

Dispatches from Elsewhere se fokusira na skupinu običnih ljudi koji smatraju da im nešto nedostaje u njihovom životu, no nisu u stanju detektirati što je to točno. Ta šarolika četvorka je okupljena čistom srećom kada nabasaju na slagalicu koja se skriva iza vela svakodnevnog života. Kako počinju prihvaćati misteriozne izazove Dispatches from Elsewhere, tako će otkriti da misterij ide mnogo dublje nego što su ikada mogli zamisliti i njihove oči će se otvoriti prema svijetu mogućnosti i magije.

LV42610EG Tvorac serije, izvršni producent, i jedan od glavnih likova je Jason Segel (How I Met Your Mother, Freaks and Geeks). Showrunner i izvršni producent je Mark Friedman. Ostale glavne uloge tumače Sally Field, André Benjamin, Richard E. Grant i Eve Lindsey.

Zanimljivost je kako je serija inspirirana dokumentarcem iz 2013. godine o igri alternativne stvarnosti The Jejune Institute.

Dispatches From Elsewhere će imati dvodnevnu premijeru 01. i 02. ožujka na AMC-u, a očekuje nas ukupno deset epizoda. Ako vas muči što smo napisali da je riječ o antologiskoj seriji, to je zato jer je tvorac serije dao do znanja kako bi se serija trebala vratiti za drugu sezonu, ali s drugačijom glumačkom postavom, odnosno drugim setom likova.

Dispatches From Elsewhere
Jason Segel kao Peter i Eve Lindley kao Simone.

Dispatches From Elsewhere

Check Also

Prvi trailer za Netflixovu seriju Terminator Zero!

Netflix je konačno objavio prvi teaser trailer za anime seriju Terminator Zero. Serija je najavljena …

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics