Dispatches From Elsewhere: novi pogled na neobičnu antolgijsku seriju

AMC je objavio novi pogled na njihovu nadolazeću antologijsku seriju Dispatches From Elsewhere.

Dispatches from Elsewhere se fokusira na skupinu običnih ljudi koji smatraju da im nešto nedostaje u njihovom životu, no nisu u stanju detektirati što je to točno. Ta šarolika četvorka je okupljena čistom srećom kada nabasaju na slagalicu koja se skriva iza vela svakodnevnog života. Kako počinju prihvaćati misteriozne izazove Dispatches from Elsewhere, tako će otkriti da misterij ide mnogo dublje nego što su ikada mogli zamisliti i njihove oči će se otvoriti prema svijetu mogućnosti i magije.

LV42610EG Tvorac serije, izvršni producent, i jedan od glavnih likova je Jason Segel (How I Met Your Mother, Freaks and Geeks). Showrunner i izvršni producent je Mark Friedman. Ostale glavne uloge tumače Sally Field, André Benjamin, Richard E. Grant i Eve Lindsey.

Zanimljivost je kako je serija inspirirana dokumentarcem iz 2013. godine o igri alternativne stvarnosti The Jejune Institute.

Dispatches From Elsewhere će imati dvodnevnu premijeru 01. i 02. ožujka na AMC-u, a očekuje nas ukupno deset epizoda. Ako vas muči što smo napisali da je riječ o antologiskoj seriji, to je zato jer je tvorac serije dao do znanja kako bi se serija trebala vratiti za drugu sezonu, ali s drugačijom glumačkom postavom, odnosno drugim setom likova.

Dispatches From Elsewhere
Jason Segel kao Peter i Eve Lindley kao Simone.

Dispatches From Elsewhere

Check Also

The Boys: novi opaki trailer za 2. sezonu izvrsne Amazonove serije

Amazon je objavio novi teaser trailer za drugu sezonu njihove izvrsne, krvave i netipične superherojske …

Away: prvi teaser i fotke za Netflixovu novu SF seriju

Netflix je objavio prvi teaser i fotke za SF seriju Away, u kojoj glavnu ulogu …

Web Statistics