Disneyjev Pinocchio je dobio trailer i datum izlaska!

Walt Disney Studios konačno je objavio prvi teaser trailer i poster za nadolazeći igrani film Pinocchio (Pinokio) redatelja Roberta Zemeckisa (The Christmas Carol). Scenaristi filma su Zemeckis i Chris Weitz (Cinderella). Fokus priče je i dalje na drvenom lutku koja sanja da postane “pravi dječak”, odnosu između oca i sina, posljedicama laganja i stvaranja priča te životu u svijetu mašte. Film produciraju kuće Depth of Field, ImageMovers i Walt Disney Pictures.

Glavne uloge tumače Tom Hanks kao Geppetto, Benjamin Evan Ainsworth kao Pinokio, Joseph Gordon-Levitt kao cvrčak Cvrki, Cynthia Erivo kao Plava vila, Keegan-Michael Key kao Pošteni John, Lorraine Bracco kao galeb Sofia (novi lik osmišljen za potrebe ovog filma), Luke Evans kao zli kočijaš, Kyanne Lamaya kao Fabiana, Giuseppe Battiston kao Señor Stromboli i Lewin Lloyd kao Lampwick.

Prvi teaser trailer otkrio je divne vizuale i očaravajuću bajku kakvu gledatelji i očekuju od Disneyja. Za fanove originala ovaj remake na prvu izgleda gotovo savršeno, iako je zanimljivo da se Pinokio gotovo uopće ne vidi u traileru. Umjesto toga video nas izaziva avanturama koje će Pinokio doživjeti, i to kroz oči cvrčka Cvrkija.

Pinocchio na Disney Plus platformu stiže 08. rujna, prigodno za proslavu Disney Plus dana.

Pinocchio

Check Also

Prvi pogled na akcijski SF film Borderlands!

Lionsgate je konačno otkrio prvi pogled na njihov akcijski SF film Borderlands, adaptaciju popularnog serijala …

Uskoro stiže norveški film Kraken!

Norveški film Kraken trenutno se nalazi u fazi predprodukcije, s planiranim budžetom od 5,3 milijuna …

One comment

  1. Za fanove originala ovaj remake na prvu izgleda gotovo savršeno, iako je zanimljivo da se Pinokio gotovo uopće ne vidi u traileru – ako ga se prelakira odgovarajućim blackwash lakom Pinokio bi mogao biti jako sličan svojoj kumi vili…
    Jedva čekam da objave da će Herculesa glumiti Kimura Takuya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics