Disneyjev Pinocchio je dobio novi trailer!

Walt Disney Studios objavio je puni trailer i novi poster za nadolazeći igrani film Pinocchio (Pinokio) redatelja Roberta Zemeckisa (The Christmas Carol). Scenaristi filma su Zemeckis i Chris Weitz (Cinderella). Fokus priče je i dalje na drvenom lutku koja sanja da postane “pravi dječak”, odnosu između oca i sina, posljedicama laganja i stvaranja priča te životu u svijetu mašte. Film produciraju kuće Depth of Field, ImageMovers i Walt Disney Pictures.

Trailer bi svakako trebao izgledati poznato svakome tko se sjeća originalnog animiranog filma. Drvodjelac Geppetto stvara drvenu lutku po imenu Pinokio. Tada Pinokio oživi zahvaljujući vili koja obećava da će ga pretvoriti u pravog dječaka ako dokaže da je hrabar, iskren i nesebičan. Ona također zadužuje cvrčka Cvrkija da djeluje kao Pinokijova savjest. I tu zapravo počinje prava avantura, ali ne bez izazova…

Glavne uloge tumače Tom Hanks kao Geppetto, Benjamin Evan Ainsworth kao Pinokio, Joseph Gordon-Levitt kao cvrčak Cvrki, Cynthia Erivo kao Plava vila, Keegan-Michael Key kao Pošteni John, Lorraine Bracco kao galeb Sofia (novi lik osmišljen za potrebe ovog filma), Luke Evans kao zli kočijaš, Kyanne Lamaya kao Fabiana, Giuseppe Battiston kao Señor Stromboli i Lewin Lloyd kao Lampwick.

Pinocchio na Disney Plus platformu stiže 08. rujna, prigodno za proslavu Disney Plus dana.

Pinocchio

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics