Disney + priprema niz Marvelovih serija, uključujući i onu s Grootom i Rocket Racoonom

2019, a pogotovo 2020, će biti godina u znaku Velikog miša. Pripreme za streaming platformu ovog giganta industrije zabave – Disney + – u punom su jeku, a niz naslova predvode serije vezane za dvije Disneyjeve najveće franšize. Star Wars predstavlja Mandalorian, Rogue One prequel, ali i povratak voljenog Clone Warsa. Tom Hiddleston se pak vraća kao karizmatični princ laži i spletki u seriji fokusiranoj na Lokija.

A ovih dana stigle su i prve vijesti za ostale Marvelove serije u pripremi. Malcolm Spellman (Empire) zadužen je za seriju o Winter Soldieru i Falconu, u kojoj će glavne uloge imate Sebastian Stan i Anthony Mackie. Ovo nije prvi put da ih vidimo zajedno, a sudeći po scenama iz filma Captain America: Winter Solider, mogli bi očekivati dobar humor i dinamiku između dva superheroja. Ovo nije jedini Marvelov duo koji bi trebao dobiti svoju seriju. Na male ekrane zajedno s Paulom Bettanyjem dolazi i Elizabeth Olsen, u seriji o Scarlett Witch i Visionu.  A možda najzanimljivija vijest, iako još nije službeno potvrđena, je moguća serija u kojoj bi trebali gledati dinamični i uvijek zabavni duo, Groota i Rocket Racoona! Ako se ovo pokaže točnim, fanovi brbljavog i sarkastičnog rakuna, te dobroćudnog drveta, trebali bi doći na svoje, prije premijere trećeg filma Guardians of the Galaxy franšize, koji je nakon odlaska Jamesa Gunna s režiserske stolice trenutno u limbu.

Serija fokusirana na Groota i Rocket Racoona je primamljiv, ali vjerojatno i najambiciozniji pothvat, ako uzmemo u obzir uobičajene lokacije u kojima ovaj duo djeluje. Fantastični planeti i svemirska prostranstva zahtjevati će ogromnu količinu vizualnih efekata i scenografije. Tome valja pridodati i vjerojatno najskuplje glumce u ovom konceptu serijala baziranih na uigranom duu superheroja – Bradley Coopera i Vina Diesela.

No budući da je Marvelov boss Kevin Feige započeo s konceptom serija baziranih na manje istaknutim superherojima za Disneyjevu streaming platformu, i da je Disney spreman odriješiti kesu, „simpatičnog zeca i drvo“ bi mogli gledati i na malim ekranima.

Check Also

Mrs. Davis: časna sestra bori se protiv umjetne inteligencije u novoj SF seriji Damona Linedlofa

Peacock je objavio puni službeni trailer za SF seriju Mrs. Davis. Serija istražuje svijet u …

Finalni trailer za Super Mario Bros. Film

Danas je objavljen finalni trailer za The Super Mario Bros. Movie odnosno Super Mario Bros. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics