Disney Plus je otkrio novi trailer za seriju Loki!

Marvel Studios i Disney su objavili novi, puni trailer za iznimno iščekivanu mini seriju Loki. Friški trailer nam daje bolju ideju o tome što čeka boga nepodobština dok pomaže TVA-u (Time Variant Authority) da popravi nered u vremenskoj liniji koji je napravio prilikom svog bijega (dakle to je odgovor što se dogodilo s Tesseractom, Loki nije samo stvorio drugu vremsku liniju nego je uspio ‘pokvariti’ stvarnost). Također trailer nam daje i bolji uvid u kemiju između Hiddlestonovog Lokija i Wilsonovog agenta Mobiusa.

Dok je u originalnoj vremenskoj liniji Marvelovog kinematografskog svemira Loki ubijen na početku filma Avengers: Infinity War, zahvaljujući odluci Avengersa da putuju kroz vrijeme Loki je ne samo živ, već i u posjedu Tesseracta, koji mu je i omogućio bijeg u 2012. – i sposobnost da putuje kroz razne događaje tijekom ljudske povijesti i izaziva što drugo, doli probleme.

Tvorac, showrunner i scenarist serije je Michael Waldron (Rick and Morty), dok je redateljica svih šest epizoda Kate Herron (Sex Education, Daybreak). Izvršni producenti su Kevin Feige, Louis D’ Esposito, Victoria Alonson, Stephen Broussard i Kate Herron.

Glavne uloge uz Toma Hiddlestona tumače Sophia Di Martino (Yesterday, Flowers, Into the Badlands), Owen Wilson (The Royal Tenenbaums), Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror: San Junipero), Cailey Fleming (The Walking Dead), Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me?), Sasha Lane (American Honey) i Wunmi Mosaku (Lovecraft Country).

“Slatko je što mislite da biste ikada mogli manipulirati sa mnom. Ja sam deset koraka ispred vas.” – Loki.

Prva epizoda serije Loki na Disney Plus platformu stiže 11. lipnja.

Loki

Loki

Check Also

Foundation: David S. Goyer više nije showrunner Appleove serije!

Ranije ovog mjeseca pojavile su se informacije da se Appleova inače vrlo uspješna serija Foundation …

Otkriveno je kada stiže HBO-ova serija o Harryju Potteru!

Nakon što je J. K. Rowling bila minimalno uključena u iščekivani specijal Harry Potter 20th …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics