Disney Plus je otkrio novi poster za seriju Loki!

Marvel Studios i Disney su objavili novi poster za iznimno očekivanu seriju Loki. Za razliku od ranije objavljenih postera, ovaj novi uz boga nepodobština prikazuje i neke od ostalih glavnih likova serije, uključujući lik Mobiusa Owena Wilsona, sutkinju Renslayer koju tumači Gugu Mbatha-Raw i lovkinju B-15 koju je utjelovila Wunmi Mosaka.

Nastavljajući se na radnju odmah nakon što Loki ukrade Tesseract (ponovno), Loki će se naći ‘pozvan’ pred TVA (Time Variant Authority), birokratsku organizaciju koja postoji izvan vremena i prostora, prisiljen odgovarati za svoje zločine protiv vremenske linije gdje će dobiti izbor: brisanje njegovog postojanja iz stvarnosti ili će pomoći u hvatanju još veće prijetnje.

Ne treba očekivati ni da će se serija lijepo zaokružiti. Producent Nate Moore je nedavno otkrio da je struktura serije takva da omogućava više sezona, što ima smisla s obzirom na mnoštvo vremenskih linija koje su u igri.

Tvorac, showrunner i scenarist serije je Michael Waldron (Rick and Morty), dok je redateljica svih šest epizoda Kate Herron (Sex Education, Daybreak). Izvršni producenti su Kevin Feige, Louis D’ Esposito, Victoria Alonson, Stephen Broussard i Kate Herron.

Glavne uloge uz Toma Hiddlestona tumače Sophia Di Martino (Yesterday, Flowers, Into the Badlands), Owen Wilson (The Royal Tenenbaums), Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror: San Junipero), Cailey Fleming (The Walking Dead), Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me?), Sasha Lane (American Honey) i Wunmi Mosaku (Lovecraft Country).

Prva epizoda serije Loki na Disney Plus platformu stiže 11. lipnja.

Loki

Check Also

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Arcane: puni trailer za 2. sezonu Netflixove serije!

Za fanove Netflixove serije Arcane danas su stigle gorko-slatke vijesti. Netflix je konačno objavio dugoočekivani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics